Vazhdimi i “Si ta quaj këtë dashuri?” Kushi dhe Arnavi mendojnë për njëri-tjetrin

Intervista - - TELENOVELA -

ërkon Arnavit të tregohet i ndershëm me veten. Ajo i thotë atij të mos e bezdisë më Kushin. Nani mezi pret që të martojë ë shtëpi një vajzë me prindërit e saj, por Arnavi i përzë nga shtëpia. ë kthehet në Lakno. Buaxhi vendos të ndërhyjë, ajo premton se nuk ërë më Kushin të punojë pë të atit të saj. E gjithë ërpiqet të bindë ërë punë ë detyrim ndaj ndërmarrjes. Ndërkohë Manorama po përpiqet të gjejë një vajzë të pasur për Akashin, por ai vazhdon të mendojë pë

Kushi vendos të japë dorëhe ë njerëz gëzohen për është - tur që mund të kthehet në Lakno bashkë me të motrën. Arnavi ir dhe Pamin që Arnavi vrapon në shtëpi kur Ma ndjehet mirë. Ai i thotë se ajo është gjithë ë ka dhe se ai do të kujdeset gjithmonë për të.

ën e dorëheqjes. Ajo e akuzon atë se po i shkatërron jetën. Megjithatë, ë ër ën e Arnavit dhe Kushi ndje ë - mit t’i japë Kushit një punë, që ato të ndihmojnë Buaxhinë nga ana është e interesuar të dijë diçka pë

Kushi dhe Arnavi mendojnë për njëri-tjetrin. Kushi ndjehet në faj që e akuzoi. Edhe ai mendon shumë për të të organizojë një tixh puxha (ri ështet idenë.

Arnavi grindet me Nanin dhe vendos të ikë nga shtëpia. Megjithëse Nani është e shqetësuar, ë Arnavit të qëndrojë dhe e bind më në fund që të ndërrojë mendje. An atë duke parë foton e Kushit. Edhe është i dashuruar po pret që ai të vijë për puxhan. Arnavi i bën një premtim Anx ë jetë gjithmonë e ë të gjithë në Kushi pë ëri-tjetrin kur janë ë sendet që duhen pë ë re se Akashi po përpiqet të shohë vjed ë - - rin vesh se Akashi është kushëri i ës dhe - ë ënaqet bë ë se kanë marrë pjatancën e puxhas të Kushi vrapon t’ia kthejë. Në tem ë është të ët dhe përsëri përfundon në krahë

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.