Ankth!!

Intervista - - POEZI -

Sa e vështirë është jeta, Me gëzimet dhe hidhërimet e saj, Sa e pamëshirshme është vdekja, Kur të rrëmben dhe në gji të tokës të mban!. Sa e padrejtë është ajo, Kur të merr në lule të rinis!. Sa tinzare, kur të ndan përgjithmonë, Nga jeta e bukur e shoqërisë. Përse të jetë jeta kaq e hidhur?. Kur për njerëzit dihet që vdekje ka?. Përse të shkaktoj kaq trishtim,vuajtje. Nga sytë lotët derdhen rrëke, pa masë. Përse zemra qan si fëmija për nënën, Dhembjen e ndjen thellë në shpirt.! Përse moj jetë je gatuar kështu, Të kesh,lot ,trishtim,gëzim,e hidhërim.

ANILA KARAPIDOU

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.