Justifikim

Intervista - - POEZI -

Dialog bashkëshortor

Miroshi edhe Aneta, grinden shpesh ç’është e vërteta: -Me ty dyzet vjet martuar, Dhe burri me qesëndi, ia kthen aty për aty: me duhanin kurrë s’jam zënë;

IZET S. ÇULLI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.