Pyetje përgjigje për njeri-tjetrin

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

-Ç’mendim keni për një mashkull që depilon këmbët apo heq vetullat?

-Pse meshkuj quhen ato që Gianna - Meshkuj koti. Silvana - Moda e fundit. Laureta - Bëhen pjeshka dhe pastaj i mungon minifundi dhe tangat. Neritan

-Ata për mendimin tim du ën vendin. Po të ishte pë

Zoti do i kishte bërë femra. Armand

-Për mendimin tim një nuk ka pikën e arsyes sepse një ë femër Kostandin

vet dhe bën atë që e bën të ndihet mirë kështu që s’kemi pse paragjykojmë dëshirat e askujt. Henri

- Unë kam mendimin që du tu femëruar se po vjen koha që femrat po kthehen si në burra dhe burrat në femra. Ivana

-Për sa kohë meshkujt kujdesen për veten dhe e kurojnë veten nuk është keq por aman nuk duhet ta teprojnë me kurimin e të hanë konkurrenc me femrat. Danjela

s’duhet ta paragjykojmë dikë. Erald

- Në fakt i kam bërë të dyja vetë dhe është përkujdesje pavarësisht se shqiptarët e marrin për keq. Visi

-Më mirë të ndjekësh mendjen apo zemrën dhe pse?

-Mendja është kryesorja sepse po nuk mendove për veprimet që bën vetëm pasoja do kesh. Armand

-Të dyja janë të dhimbshme por do të thoja zemra kthen por mendja nuk vjen më. Kostandin

-Më mirë është të ndjekësh pak nga të dyja sepse të ndjekësh vetëm mendjen do të thotë që i bën gjë dhe nuk ke asnjë e kënaqësie ndërsa kur ndjek zemrën edhe mund të gabosh por çdo gjë që bën e bën se e ndjen. Gjithësesi nëse do anoja nga njëra më shumë unë do ndiqja zemrën. Xhesi

truri arsyeton. Zemra është e verbër. Ervis

-Cili do ishte çifti perfekt për ju?

-Çifti perfekt do ishte të kenë respekt ndaj njëri tjetrit se po nuk patën respekt nuk kanë as dashuri. Respekti është baza që krijon të gjitha të mirat për një çift. Dejvi

-Çifti perfekt do të ishte ai çift që nuk e trajton njëri tjetrin si pronë. Xhorxhia

Çift perfekt është ai çift që e përkrah njëri tjetrin, e mirëkupton dhe është mbështetje për njëri tjetrin. Malvina

- Ata dy njerëz që kuptohen me shikim, që dhe që mos kenë sekrete mes tyre. Marvi

-Ku qëndron ndryshimi midis jetës së një besimtari dhe asaj të një jobesimtari?

-Po t mos ishte frika ndaj kishte bërë njeriu. Adeus

ë vetvetes ka të bëjë me jo besimta Ilvana

-Asnjë ndryshim nuk ka. Këto që janë besimtarë mendojnë se janë më të në fakt njësoj janë, thjesht nuk shkojnë në xhami. Griselda

ë jetë të ë. Neritan

ër veten time, unë vërtet besoj në Zot dhe e di që është një Zot që na komandon ne por nuk besoj as në kisha as në xhami se të gjithë hajdutët janë futur në fe. Kështu që sa do njerëzit që besojnë dhe venë në kisha e në xhami janë të njëjtë nuk ndryshojnë. Klaus Një njeri që nuk beson mua më ë bën ku i bazon? Donald

Ndoshta tek jeta e përtejme. I pari mendon se atje do ketë sërish jetë dhe do korri ça ërsa i dyti besoj se mendon që vetëm të jetoj këtë jetë pa menduar më tej. Alvaro

-A do ta kishit problem nëse partneri apo partnerja juaj do ishte shumë me i/e shkurtër se ju?

-Unë nuk do doja të ishte më e gjatë. Meqënë çifte që burri është më i shkurtër Elvis

- njerëz jemi të gjithë. Ardit

-E kam shumë se nuk do shkonim dhe nuk e ën për bukurinë por çifti përveç muhabetit edhe duhet të ngjajnë në paraqitje dhe nuk duhet të jetë një i shkurtër dhe një femër e gjatë. Unë ë Ilda

-Në këtë. Më pë gjërat e bukura dhe të vëna në vijë. Kshu që po e kam pro Arsen

- A mendoni se marrëdhënia seksuale është një nga gjërat kryesore të një lidhjeje?

-Nuk është kryesore por e domosdoshme. Marsel - ë po. Gjovalin - respekti dhe si mirëfunksionim tjerat. Gabriel

- Unë them 70% po por nëse ë anë pozitive si pë për vajzën. Ylli

- Jo aspak, nuk është gjith Kosta

-Parësor është respekti që Kristi

-Respekti është ai që e një çifti. Erald

ë po, ka pjesën e saj në një marrëdhënie. Emiljano

-A është e vërtetë që, kur i bën dhuratë të dashurit/es parfum, çifti ndahet apo këto janë budallallëqe?

- ëqe janë. Ndarja vjen se i erdhi fundi dhe kaq. Elvis

ëku nuk ka fund. Griselda

- Kështu thonë por unë nuk i besoj për aq kohë sa nuk e kam provuar. Merilda

-Një ndarje vjen kur gjërat nuk ecin siç duhen jo nga parfumi. Sajmir

- Besoj se jo, këto janë gjëra të atyre që ë unë si besoj asnjëherë. Unë kam dhuruar parfum dhe jam ndarë pas 3 vitesh. Arjel

-Mendoni se Edi Rama ka bërë punë në Tiranë dhe a ia vlen ai ta drejtojë Shqipërinë?

- Po ja s’ka bërë punë Rama e dha dorë është i përshtatshëm teë drejtojë këtë ësi e hajduti apo Basha që s’ka autoritet? Luci

- Po të kishte ndonjë tjetër më të mirë se ky, do e pranoja që ërinë e ta drejtonte dikush tjetër por të gjithë të këqinj janë, gjithësesi për mua ky është më i miri. Gentian

ë po, ky është më i miri, më i pastri dhe më i Afërdita

- Ai ka bërë goxha punë dhe ë vazhdojë akoma ta drejtojë ërinë edhe vite të tjera që ëria të bëhet shtet modern dhe ti bashkohet ë madhe të Bashkimit Eurpian. Asllan

- Këta duhet të të tërë e të krijohet një shtet i ri. Ka të rinj e të reja shumë të pregatitur që ta marrin në dorë situatën. Mimoza

- Rama është duke punuar më shumë se të tjeret dhe ja ë qëndrojë se vetëm me Edi Ramën mund të bëhet ky shtet. Dashurie

-Po patjetër, i duhet edhe pë ë ërisë Rama. Griselda

-Për mendimin tim ai po bën Mirsald

-Mendimi im është që Rama ka dhe të mira dhe të këqia si çdo njeri në këtë botë por që kur ka ardhur ai në push shkuar fare. Anna

-Them se po. Një ë e shkurtë ërisë dy tre vitet e fundit me më para ndryshon shumë. Njerëzit janë ndërgjegjsuar në marrëdhënie me shtetin dhe shihet qartë qe shteti po ndihet tashmë - risht që jemi vetëm në ë rrugëtimit. Besoj se e meriton edhe këtë mandat për të çuar në fund projektet që ka nisur. Andi

-Basha akuzon se Vettingu është ndërkombëtar. A mendoni se kreu i PD-së ka të drejtë?

- Jo, shpresat i kemi tek - vjet dhe na i morën shpirtin. Ju ndërkombëtarët se tek ata kemi shpresat, ata janë Zoti jonë. Reshmiko

- Jo, gënjen se nuk do të vendoset drejtësia pasi ka bërë shumë të keqia vendi. Mirela

ë vetëm rrënim e varfë ë për shqiptarë ët kanë nevojë për të ardhme dhe kjo e ardhme është vetëm me projektin pë ën e Re të PDsë. Erion

- - zim që t’ju krijohet mundësia që të pasurojnë stërnipër e stërmbesa pasi një pjesë e tyre deri te nipër e mbesa i kanë të siguruar. Vladimir

-Në njëfarë mënyre ndër për tu shërbyer vendeve të tyre, - ata e kanë vendosur. Artan

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.