Pyetjet e reja

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

-Nëse do merrnit vesh që ish i dashuri juaj do ishte duke u mbytur do e shpëtonit?

- Si ju duket “Big BrotherDancing” sivjet? Kush ju pëlqen më shumë nga gjithë pjesëmarrësit aty?

-Cila është ajo gjë nga e cila nuk do të hiqnit kurrë dorë, cilado të jetë arsyeja dhe më e forta me qenë? - Më mirë të hakmerresh apo të falësh? - Përse nuk mund ta mbash pas vetes një person që - sh, i jep më shumë vlerë? - -Më mirë të japësh shembullin apo opinionin, cila zë më shumë vend?

-A jeni hakmarrës ndaj diçkaje të kaluar, apo qëndroni indiferent dhe vazhdoni përpara?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.