Si mund të komunikoni me ne?

Intervista - - POSTA -

deri në moshën 30 vjeçe.

Jam Landi 29 vjeç. Punoj dhe jetoj serioze. Dua që ajo të jetë e moshës 21-26 vjeç dhe e gjatë 170. Ky është

deri në 30 vjeç. Kush e ndjen veten gati për këtë njoftim të më dërgoj sms

Jam Lorenci 25 vjeç nga Fieri, jetoj në Londër prej 6 vitesh dhe për pushime dhe kisha dëshirë që të njihesha me ndonjë gocë të mirë dhe të gocat është e interesuar të më kon vjeç. Numri im është 0696593329

prej vitesh jam me banim në Londër. Jam me dokumenta dhe punë të rre vajzë mbi 37 vjeç. Dua që ajo të jetë serioze, e edukuar dhe që dëshiron të

Përshëndetje, jam një zotëri

te njoh një femër shqiptare te thjeshte dhe te sinqertë për synime serioze. Kush është e interesuar të më kon

Për vajzën 20 vjeçe, unë jetoj në serioze, unë jam 25 vjeç dhe ky është Përshëndetje, kërkoj një grua të - Të interesuarat të më kontaktojnë.

jam në kërkim të një vajze shqiptare, - ze. Nuk dua të më kontaktojnë femra serioze. Të interesuarat të më kon -

- me ekonomike nuk kam, kërkoj një bashkëjetesë me një femër. Jam 31 vjeç, me shtëpi e gjithë të mirat. Ju që Njoftime nga Kosova Jam Miri 29 vjeç nga Kosova. Ky është numri im: Përshëndetje, jam Jetmiri nga serioze martesore. Mosha të jetë 18 - mirëkuptimin.

Përshëndetje, jam Bexheti 53 vjeç nga Kosova. Punoj dhe jam i intere

Përshëndetje, jam Muhameti nga shumë i kujdesshëm por i pakënaqur - - ato që mbajnë sekretin.

Përshëndetje jam një zotëri nga Kosova dhe i përgjigjem vajzës nga

Përshëndetje zonja të nderuara, jan një 59 vjeçar. Jetoj dhe punoj në Kosovë prandaj kërkoj një zonjë për martesë sepse gruaja më ka vdekur dhe dua ta kem në krahë dikë edhe për vitet që kanë mbetur. Zonja duhet të

Përshëndetje, jam nga Kosova dhe po kërkoj një femër shiptare për Jam në kërkim të njeriut të jetës. Gruaja që jam i interesuar të njoh dua të ketë moshën 33-39 vjeç. Kush është e interesuar ky është numri im: Njoftime nga Argjentina një vajzë deri në moshën 30 vjeçe. Njoftime nga Maqedonia Përshëndetje, jam një zotëri nga Maqedonia dhe kërkoj të takoj një - - minderit.

-

0038970750683 Njoftime nga Kanadaja Përshëndetje, jetoj në Kanada dhe Përshëndetje, më quajnë Arben, vjeç, të jetë serioze dhe e thieshtë. Të interesuarat të kontaktojnë në adresën Njoftime nga Turqia Përshëndetje, jam Leonardi nga Korça, kërkoj një vajzë për të krijuar - mrin tim 00905378768923 ose të më Njoftime nga Ukraina dëshirë të njihem me një vajzë për Njoftime nga Usa banim në Usa. Kam dëshirë të njihem me një fëmijë. Mosha e saj të jetë deri -

- - rikë prej 17 vitesh dhe dua të njihem

Unë që po ju shkruaj jetoj në Amerikë prej16 vitesh. Më quajnë Kastriot dhe jam 52 vjeç. Kërkoj të - prej 3 vitesh dhe kam 2 fëmijë. Fëmijët nuk jetojnë me mua. Numri im i Njoftime nga Franca vjeç, jetoj në Francë. Jam i interesuar që duan të njëjtën gjë të më kontaktojn nëse duan. Kjo është adresa ime e - minderit.

Jam X dhe jetoj në Paris prej shumë vitesh. Kam mbaruar për shkenca ekonomike, jam 39 vjeç dhe jashtë shtetit.

Përshëndetje, quhem Fredi dhe jetoj në Francë, kërkoj një femër që të ketë moshën 38-39 vjeç. Mund të kon Për më shumë informacion ky është 76-98

Përshëndetje, jam një zotëri 35 vjeç me banim në Francë dhe jam

dhe e ndarë nga burri. Mjafton të ketë

Jam Gazi nga Kosova, jetoj në Franc dhe kërkoj të njihem me një vajzë 35-38 vjeç. Unë jam i divorcuar. Të gjitha femrat e interesuara mund të -

një vajzë. Kush është e interesuar të

Përshëndetje! Lë numrin për atë femër që është e interesuar. Unë jetoj në Paris dhe dua që ajo të jetë deri në 98 Njoftime nga Zvicra dhe banim në Zvicër. Jetoj vetëm dhe

thjeshtë, me edukatë dhe mbi 30 vjeç. Unë jetoj jetoj në Zvicër. Për çdo gjë - -

- mirëkuptimin.

jetoj në Zvicër. Jetoj vetëm dhe kër -

• Me mesazhe sms ne numrin celular 0693430733 ne cdo ore te dites dhe te nates.

• Me leter ne adresen: Rruga «Qemal Stafa» Nr.331, Tirane, Shqiperi. • Me e-mail gazetaintervista@gmail.com • Ata qe deshirojne t’i botojne letrat e tyre me perparesi, duhet te bejne nje pagese prej 500 lekesh. Pagesat mund te behen prane zyrave te PTT me adresen e gazetes, ose degeve te bankave ne numrin e llogarise 3372 BKT 1 Tirane. Ne Greqi pagesa prej 4 Eurosh duhet bere ne ne te gjitha agjencite e bankes Alpha Bank ne cdo qytet apo lokalitet te Greqise, me numer llogarie 112-002101-298758. Mos harroni qe nje kopje te mandatarketimit te parave ta dergoni bashke me kerkesen...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.