Të qeshim

Intervista - - ARGETIM -

Çifti Një grua pyet të shoqin: - Ç’do të bëje ti po të vdisja unë?

- Ç’do këtë?

- Do përsëri?

- Jo sigurisht, përgjigjet ai. të thuash me të martoheshe

- Nuk të pë ë jesh i martuar? ë më pë - Atëherë pse nuk do të martoheshe prapë?

- Në ë martohesha prapë.

- Dhe ajo do të ë krevatin tonë? - Po, mendoj se po. - Aha- thotë gruaja. Do ë vishte rrobat e mia?

- Nëse ajo do të dëshironte, përse jo?

- Vërtet? Dhe do të hiqje gjithë ë e mia dhe do t’i zëvendësoje me të sajat?

- Mbase kështu do të bëja. Kjo është më e drejtë, apo jo?

- Kështu ëëë edhe të - jtë e mi të

- Jo, sigurisht, përgjigjet ai. Ajo është Fishkëllima Një mik po bënte muhabet me një ë dhe pas disa orësh çështja arriti tek tema e seksit… - Nuk më thua, zonja Kristina, në atë kohë ë në një dhomë. Nëse doje të bëje gjë me zotin Jorgo, si ia bënit?

ë, prisnim sa të ë tjerët dhe në ë - ë e kuptoja…

- Në ëse donte ë ëse doje ti?

- Atëherë i thoja…”Fishkë ë ti Jorgo?” Bizhuteritë Një grua e moshuar vendosi të paguante një piktor të mirë që t’i bënte portretin. Ndërsa ai pikturonte ën, ajo i thotë: “Më pikturo edhe disa vëthë me diamante, një gjerdan me ë me sme ë dhe një “Po ti nuk ke asnjë gjë nga këto!”, i thotë piktori. “E di”, i pë nëse unë vdes para tim shoqi, jam e sigurtë se ai do të martohet prapë dhe dua që gruaja e tij e re ta kthejë shtëpinë përmbys që të gjejë këto bizhuteritë dhe do t’ia bëjë jetën skëterrë”. Rregullat e lojës Sudoku përbëhet nga 81 kuti të vogla, të cilat ndahen në nëntë rreshta dhe në nëntë kolona. Në disa nga këto kuti janë shkruar numra. Pjesa tjetër e kutive duhet të plotësohet nga lojtari, duke shfrytëzuar numrat nga 1-9, pa përsëritur asnjërin nga numrat brenda kolonës apo rreshtit. Loja komplikohet nga fakti se kuadrati me 81 kuti të vogla ndahet në nëntë kuadrate të tjera, të cilat përbëhen nga nëntë kuti. Brenda secilës kuti duhet të jenë numrat nga 1-9, pa asnjë përsëritje. Shuma e shifrave të çdo kolone, si dhe të çdo rreshti, duhet të dalë 45. Kjo lojë kërkon logjikë dhe durim.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.