Libra të rinj

Intervista - - ARGETIM -

«Revoltë me heshtjen» është një «pjesëtim» i çuditshëm dhe besnik i poetit Rezo S. Çulli, me «integritetin» e poezisë për një fakt të thjeshtë, lidhjen e fortë me gjithë udhëpërjetimin e tij jetësor.

Struktura poetike e komunikimit në poezinë e tij lidhet me elementët e qartë të li qartë poetike, mbështetjen në kulturën popullore dhe ligjërimin popullor të komunikimit dhe ajo që është dhe më e rëndësishme, sinqeriteti i komunikimit poetik.

PROF.DR. BARDHOSH GAÇE

Është dr. i shkencave farmaceutike Josif J. Risto, i cili mbas një pune ngulmuese kërkimore shumëvjeçare, na paraqitet me këtë botim të plotë e të rrallë mbi mjekësinë tradicionale alternative dhe plotësuese. Kjo mjekësi përherë e më shumë po zë vendin e duhur në veprimtaritë praktike të punonjësve tanë, të cilët deri pak kohë më parë nuk i kishin kushtuar asaj rëndësinë e plotmerituar.

IZET S. ÇULLI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.