Liridon Sejdiu: Nuk do pranoja të rihyja në BBA

Intervista - - BIG BROTHER -

më saktë kuptuar se si është Liridoni, edhe pse për pak kohë.

-Po nëse do ishe akoma brenda çfarë gjërash të veçanta do bëjë që nuk patë kohë mjaftueshëm për ti bërë në aq kohë sa qëndrove aty?

-Normalisht kur koha është më e gjatë çdo njeri mund të japi diçka më shumë por jo edhe për një kohë të shkurtër sa isha unë. Ka shume gjëra që mund të kisha dhënë.

-Po familja si reagoi pas daljes tënde? Miqtë?

-Si çdo familje tjetër kur një pjestar i saj merr pjesë në një garë konkurruese në këtë rast në BB9 ka të gjithave si familja si miqt më kanë pritur shumë mirë dhe i falenderoj për respektin dhe përkrahjen. -U mërzite shumë që dole? -Jo, në fakt në raste të caktuara - notoni dhe ashtu se kisha problem nëse dilja, gjë që edhe ndodhi.

-Sa e vështirë ishte për ty të qëndroje i izoluar për 3 javë në shtëpinë e Big Brother?

- Në mënyrë të padiskutuar, sado atë shtëpi, të jesh i izoluar me një ambient me njerëz që nuk i njeh nuk është edhe aq e lehtë. Të mungon familja, shoqëria e mbi të gjitha neve të Kosovës na mungon Prishtina.

-Po tani që ti nuk je më kush dëshiron që

- Për mendimin tim është herët dëshirës se kë dua unë.

-Mendon se duhet të ishte dikush tjetër që duhet të dilte përpara teje dhe nuk meriton aspak të qëndroj aty?

- Ka shumë nga ata që janë brenda, gjithsesi duhet parë si do ecë në javët në vazhdim.

-Cilat ishin pritshmëritë e tua në këtë spektakël?

-Jo ndonjë gjë e jashtëzakonshme, ashtu si edhe ndodhi në të vërtetë, jo ndonjë gjë befasuese.

-Po me banorët e BBA-së do vazhdosh të mbash kontakte edhe jashtë shtëpisë?

- Shpresojë që po, nëse edhe ata do duan diçka të tillë. Marrëdhëniet duhet të jenë reciproke aq më tepër në marrdhënie shoqërore dhe në njohje si ato në shtëpinë e Big Bro- ther.

-Për aq kohë sa qëndrove në atë shtëpi kë shihje si konkurrentin më të fortë që kur e mendon edhe ia kishe frikën?

- Sa isha brenda aty s’kam patur ndonjë debat serioz me ndonjërin prej banorëve që do mund ta përcaktoja si konkurrent serioz. Po të rrija më shumë, ndoshta edhe vetë situatat do krijonin debate nga të cilat do kuptoja edhe se cili mund të quhej konkurrent I denjë.

- Çfarë plani ke për jetën tani që je jashtë “izolimi”?

- Normalisht që plane kam si çdo njeri por për momentin jam i fokusuar në lokalin tim “My Ë që e kam bashkë me mikun tim dhe i gjithë fokusimi im është aty. Më pas shohim e bëjmë.(Buzëqesh)

-A të ka dhënë më shumë përparësi kjo eksperiencë në realizimin e qëllimeve të tua?

- Është - si por normalisht kam synimet e mia që pres në të ardhmen ti realizoj. Në jetë kam dëshirë të të ndryshme dhe të provoj eksperienca të ndryshme siç ishte edhe kjo e Big-ut.

-Ke ndonjë sekret të cilin ende se ke zbuluar dhe do tan dash këtu me ne?

- Normalisht ka shumë sekrete që mund të thuhen por që në bazë të marrëveshjes me Big-un nuk mund të thuhen në publik. Me kohën do zbulohen.

-Nëse do të jepej edhe njëherë mundësia do e refuzoje apo do e pranoje ofertën?

-Jo në këtë mënyrë nuk do të pranoja të jem pjesë e këtij spektakli.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.