MD BEAUTY SALON

Intervista - - BIG BROTHER -

Është eleminuar javën e kaluar nga “Big Brother Albania 9” Liridon Sejdiu, një prej konkurrentëve të kësaj shtëpië, duke u penalizuar për mosndjejen e rregullave të autorëvë të BBa, të krijontë një çift Brenda asaj shtëpi për të vazhduar garimin. Liridoni është nga Podujeva, por që jeton prej kohësh në Prishtinë. Ai është 33 vjeç dhe është tip aventurieri, por i pëlqejnë shumë eksperiencat e reja. Prej kohësh menaxhon një lokal me mikun e tij të ngushtë në Prishtinë. Nuk arriti të përfundonte dot studimet e larta në Fakultetin Ekonomik, por mendon se ka eksperiencën e duhur të jetës.

Liridoni ishte një prej 3 banorëve të eliminuar në “Big Brother Albania 9”, së bashku me Kleodianën dhe Egnajtin. Ai u shpreh se ndoshta ishte mosha ajo që mund ta ketë penalizuar që nuk arriti dot të krijonte një lidhje në shtëpi. “Nuk jam përshtatur me askënd brenda në shtëpi, ndoshta ngaqë unë kisha një moshë më të madhe nga ata”, tha Liridoni gjatë mbrëmjes së shout të BBA-së.

Fabjola Kuburi:- Liridon, tani që ke dalë nga shtëpia e Big Brother ke shumë ftesa për emisione, intervista?

Liridon Sejdiu:- Normalisht që ka kërkesa për intervista nga media të caktuara si në Kosovë ashtu edhe ato të Shqipërisë nuk mungojnë dhe njëkohësisht shpreh respektin dhe i falënderoj për hapësirën që ma kanë dhënë gjatë dhe pas daljes nga Big Brother. Faleminderit dhe prej jush!

-Si po ndihesh këto ditë pas daljes nga “Big Brother”?

- Ndjenjë e mirë sidomos përkrahja e madhe e njerëzve në mënyra të ndryshme qoft live, qoft në një mesazh privat, pavarësisht daljes së hershme nga shtëpia.

- Ke vëmendjen më shumë nga njerëzit tani që je jashtë?

- Të them të vërtetën, ndjej që vëmendja është shtuar shumë dhe ndihem I vlerësuar për këtë gjë, që do të thotë që njerëzit më kanë ndjekur aty brenda dhe kanë parë ose

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.