8 gjëra që ju ndalohen kur ju bëjnë një felacion

Intervista - - SEKS -

Disa gra e urrejnë felacionin, disa e pëlqejnë. Por edhe ato të cilat e pëlqejnë, pohojnë se kanë gjëra që nuk i preferojnë gjatë tij. Ja disa gjëra që çdo burrë duhet të mos e bëjë kur partnerja i bën një felacion.

1. Të ejakuloni pa paralajmëruar Ju mund të thoni se kjo ndodhi papritur, por nuk ju besojmë. Edhe sikur ta kuptoni që do të ejakuloni vetëm 0.01 sekonda përpara, përsëri sekonda që të mbyllë fytin dhe të mos mbytet me spermën tuaj. 2. T’i shtyni kokën sikur po e zhysni në ujë - rë një objekt të madh në fyt, por nëse e keni bërë, mbase e dini se partneraj juaj është duke u përqëndruar shumë që të mos vjellë gjithë kohën, vetëm për kënaqësinë tuaj. Shikojeni nga ky këndvështrim: Do t’ju pëlqente që ajo të villte mbi penisin tuaj? Me siguri që jo. Kini parasysh pra se koka e saj nuk është një lodër seksi. 3. Të mos keni një nivel të respektueshëm të pastërtisë Nëse ju keni ecur gjithë ditën dhe keni grumbulluar djersë në teste, para se të kërkoni një felacion, duhet të shkoni në tualet dhe të lani zonën tuaj gjenitale. Nuk është mirë që ajo të thithë erën tuaj të qelbur. 4. Qetësi Flisni, rënkoni, thojani se ç‘ju pëlqen, ose sugjerojini të luajë me testikujt. Çdo zhurmë që do të bëni është më mirë se sa të qëndroni aty në qetësi të plotë, duke i lënë zhurmat e thithjes të mbizotërojnë në veshët e saj. 5. E zgjasni shumë Disa burra e kanë të vështirë të arrijnë orgazmën nga felacioni, disa të tjerë e kanë arritur pak më parë dhe tani duan një felacion, duke e zgjatur në pafundësi. Nëse ju e shihni se ajo ndërron pozicion, ose i dhembin muskujt e fytyrës, sugjeroni diçka tjetër. Edhe ju gra, nëse ndjeni ngërçe në fytyrë, duhet të sugjeroni diçka tjetër. 6. Të prisni prej saj që të gëlltisë spermën Kjo e fundit nuk ka gjithmonë shije të keqe, por as të mirë si karamele me vanilje. Ngjan më shumë si një shurup për kollën që të ngjitet në fyt. Si përfundim: Gëlltitja e spermës nuk është eksperienca më e kënaqshme e botës. Nëse ajo nuk do ta bëjë, për ju nuk ka asnjë rëndësi, pasi ju keni ejakuluar tashmë. 7. Të veproni sikur ajo e ka për detyrë t’ju bëjë një felacion Nuk është e vërtretë. Nëse ajo jua bën kur e doni, jeni me fat dhe ju sugjeroj t’ia shpërbleni me të njëjtën monedhë. Nëse ajo nuk pranon, harrojeni dhe kujtoni fjalët e këngës së Majkëll Bables: Mos bëj si bebe. 8. Refuzoni një kunilingus Nuk ka nevojë të mbani shënim numrat “Ok, ti ma ke bërë tre herë, nga ata burra që kërkojnë gjithmonë një felacion dhe nuk ia shpërblejnë kurrë partneres me një kunilingus...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.