Pranvera dhe ti

Intervista - - POEZI -

Unë e njoh pranverën vetëm nga ty, sepse shkëlqen me qartësi të çmuar, në sytë e robëruar nga tejshikimi. Shpejt shndërrohesh në muzikë të ëmbël, dëgjohesh kudo, madje edhe në kumbime, në shtëpi, rrugë, lokale, kudo ku ka ajër, ti ndez jetën e re me kuriozitetin e pajës. O gjuhë e virgjër e lëndinave me lule, më thuaj një gjë të re, diçka të pashprehur, që buron prej shpirtit tënd dhe trupit si

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.