Fabula e dy zemrave

Intervista - - POEZI -

Në një fshat ndodhi dikur U dashuruan dy të rritur Por problemet i’u bën mur Mur i lartë që duhej ngjitur ... Muri i lartë nuk i pengonte Se dy zemra gjejnë mundësinë Ai zjarrë që përvëlonte Mbante nxehur, dashurinë ! Dashuria me ‘ta rritej Rritej muri gjithashtu Zjarrë-pasioni zemrës ndizej E kur truve endet tymi Shpirti i gjithë bëhet vullkanë. Disa njerëz dhe vetë plumbi S’ma ha mendja se i ndanë ! Kur janë shpirtërat përvëluar Për gjithë jetën mund të presin. Dhe ashtu të dashuruar ... ..., mund të vdesin Ja dy zemra u dashuruan Edhe pse i ndante “muri”. Ta kalonin u munduan Gjersa ra edhe i zuri ! BLEDI YLLI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.