Martesa

Intervista - - POEZI -

fabul Kunadhja, në pyll, sorkadhen ngacmonte: -U bë nuse dhelpra dhe ty ta kalonte!... Hajde, ç’bukuri, çuditi dynjanë, Mendova me vete

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.