Pyetjet e reja

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

-Ç’do të thotë për ju, të jesh elegant/e? jetoni?

-Keni qarë ndonjëherë për dashuri, nëse po kur ka qenë hera e fundit që keni qarë për dashurinë?

-Si thoni, kush e ka fajin, personi i tretë që hyn në mes të çiftit, apo problemi qëndron te çifti që e kanë krijuar po ata vetë dhe i treti s’ka faj fare?

Vendi ynë ka ecur përpara sipas jush, apo ka ngelur pre e paragjykimeve dhe stilit të vjetër të jetesës?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.