Libra të rinj

Intervista - - ARGETIM -

Ky libër është fryt i një pune studimore dhe përvoje shumë të gjatë vetjake e kryer nga kirurgu ortoped prof. dr. Pëllumb Karagjozi. Ai vlen për të gjithë, sidomos për prindërit të cilët, sigurisht, dëshirojnë të kenë fëmijë me i anomalive dhe patologjive të tilla ortopedike qysh nga praglindja e fëmijës, merr përparësi të veçantë.

Publikimi i këtij botimi, do t’ju nevojitet punonjësve të shumtë të mjekësisë, atyre të çerdheve, kopshteve e të shkollave si edhe familjarëve të ndryshëm.

Izet S. ÇULLI, mjek

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.