Sokorron e vrasin, Blanka përfundon në çmendinë

Intervista - - TELENOVELA -

Blanka i shpreh dashurinë Eduardos, po ky i fundit i kërkon vetëm llogari. Ajo i thotë se Rakela kishte qenë aleatja e saj gjithë kohën, por ai nuk e beson. Katalina kërcënon Rakelën që të lërë të Salvadorin. Rakela bën një pakt me Katalinën, se do ta lërë të qetë Ramonin në shkëmbim të heshtjes së tij për vrasjen e Me me vete në udhëtim. Ivani i jep Rafaelit një makinë të ngarkuar me armë, me të cilën do të udhëtojë bashkë Kjo e fundit nuk është aspak e kënaqur që do të udhëtojë me Rafaelin. Ivani i kërkon Rakelës të martohet me të.

Blanka në burg thur një plan për të luftuar kundër Orianës. Ajo i kërkon celularin një të burgosure që ta regjistrojë me të dhe ta përdorë si provë që ajo ta lërë rehat. Këtë plan e zbulon Oriana, e cila çon tre të burgosura që mbysin Sokorron me një qese në kokë. Oriana i telefonon Rakelës duke i thënë se plani i tyre funksionoi.

Rakela shkon në spital të shohë Adrianon. Ajo i thotë atij se është e dashuruar me Ivanin. Eduardo ajo ka dalë me anemi. Ai i thotë Kristobalit se një pjesë e tij i beson Blankës. Katalina i kërkon atij ndihmë që Blanka të takohet Ajo premton ta ndihmojë, në shkëmbim Eduardo duhet të harrojë Blankën.

Policia ndalon makinën e Rafaelit për ecje mbi shpejtësinë e lejuar dhe Mariana i gënjen. Ata ndalojnë në një restorant dhe So i kërkuar të vijë ta marrë. Policia përsëri ndalon makinën për Rafaeli nuk është i ati dhe se ajo nuk do të shkojë me të. Në këtë kohë vjen aty Kristobali dhe ata të katër shkojnë në një bar për të diskutuar. Kështu Rafaeli kthehet i shoqëron Kristobali. Ata të tre e kalojnë natën në hotel. Kristobali ’i thotë të ëmës se xhaxhait se e ëma kishte gënjyer disa policë rrugës. Ai kontrollon bagazhin dhe gjen armët aty. Ai përballet me Marianën, por ajo i lutet dhe ai pranon t‘i shoqërojë.

Ramoni akuzon Rakelën se donte ta vriste. Ai dhe Katalina bëjnë dashuri.

Blanka është e dëshpëruar për vdekjen e Sokorros dhe i thotë Letisias se duhet të dalë sa më shpejt prej andej. Oriana kërcënon Karina takohen me Blankën dhe ajo u kërkon ndihmë të takojë Salvadorin. Eduardo i kërkon në të cilat jeton Blanka. Rakela i jep para Orianës dhe i kërkon të vrasë Blankën që atë ditë. Letisia ia thotë këtë Blankës. Ajo takohet me Salvadorin dhe e puth. Ajo i thotë se po luan teatër, por i thotë ta ndihmojë që të dalë prej andej, si një e burgosur që kishte dalë se kishte probleme psikiatrike. Salvadori lajmëron Eduardon, në praninë e të ëmës, se Sokorro kishte vdekur dhe se tani e kishte radhën Blanka. Kjo e fundit hiqet në burg si Viktoria San Marino dhe kërcënon Orianën. Oriana torturon Blankën duke e varur kokëposhtë, por nuk arrin dot ta vrasë. Blankën e çojnë në çmendinë. Ndërkohë Mariana dhe Kristobali përballen me tregtarët e armëve, njëri prej të cilëve kërkon të vrasë Kristobalin. Atë e shpëton Mariana, që e qëllon atë me thikë. Ata ikin me vrap dhe Mariana përballet me Ivanin për atë që i ndodhi. Të dy i drejtojnë revolen njëri-tjetrit.

Salvadori përballet me Eduardon dhe puna arrin deri tek grushtet. Klemente takon Ramonin dhe i thotë se nuk mund t’i ofrojë jetën që meriton të bijës. Kristobali i tregon të ëmës se Mariana është ndihmë ta nxjerrin prej andej, por ajo i thotë të mos fusë hundët aty ku nuk i takon. Në fakt Rakela ishte e pranishme kur Ivani i tha Rafaeli se plani ishte që të hiqte qafe atë dhe Marianën, po plani nuk funksionoi, sepse dikush (Kristobali) ishte futur në mes. i tregojë aventurat e tyre të atit. Kristobali përpiqet t’ia thotë këtë Eduardos, por nuk arrin dot.

Blanka në çmendinë takohet me Valentinën, por ajo është nën efektin e ilaçeve.

merr letrën që i kishte dhënë e ëma se gjoja ishte e Blankës dhe shkon tek Karina për të krahasuar shkrimin. Aty ai vë re se shkrimi ka ndryshime të vogla dhe Karina i thotë se ajo nuk ishte letra që i kishte shkruar atij Blanka, pasi ajo e kishte lexuar.

Rakela përballet me Ivanin që vuri në rrezik jetën e i kërkon falje dhe i thotë se e dhe ajo i thotë të tradhëtojë Ivanin para se ai ta tradhëtojë. Rakela refuzon. Ajo takon Blankën në çmendinë dhe i thotë se do të përfundojë si Valentina. Ajo i thotë se do t’i bëjnë një elektroshok dhe do të harrojë ato që di. Për këtë shkon tek Simona dhe i thotë se kërkon të takohet me Rakelën.

Ramoni i kërkon Katalinës të martohet me të, por ajo i thotë se është ende herët. Ramoni i kërkon këshillë Horhes dhe ai e nxit të këmbëngulë me Katalinën.

Eduardo fton Marianën në restorant dhe ajo i thotë se do të bëjë Rakelën nëse e kishte shkruar ajo letrën e Blankës, por ajo i thotë ta heqë mendjen prej saj. Ai djeg letrën, ndërkohë i thotë Kristobalit se do të afrohet me Marianën, po ai nuk ia këshillon këtë.

Hugo i telefonon Karinës për t’i treguar atë që i kishte kërkuar Rafaeli Simonës. Ai i kërkon fal Valentinën në shkëmbim të disa favoreve kundrejt tij, por ajo nuk arrin t’i nxjerrë gjë. Ai i afrohet ta përqafojë, por Blanka nuk e lë. Eduardo shkon të takojë Blankën në spital, por e gjen të lidhur. Ai e pyet se kush është dhe ajo i përgjigjet Viktoria. Simona i kërkon - mës së saj.

Adriano zgjohet nga koma dhe merr vesh për Blankën dhe Sokorron. Ramoni e merr vesh dhe shkon ta takojë, por para tij mbërrin Rakela. Blankën e fusin në dhomën e elektroshokut, por ai që do t’ia bëjë është Salvadori i veshur si doktor.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.