Dashuri me vulë...

Intervista - - POEZI -

Rrallë poetët shkruajnë për Nënën Për të sajën madhështi. Shkruajnë për detin, diellin, hënën E të humburat dashuri ! Dinë të shkruajnë çdo gjë që thuhet Gjejnë dhe fjalë që kurrë s’ janë thënë . Ka diçka që poeti i druhet Shenjtëris së fjalës Nënë ! Mos m’a merr për keq Nënoke Unë e di ç’ ke bërë për mua ... Por gjithë fjalët e kësaj bote Nuk thonë dot sesa të dua ! Ndaj poeti gjithmonë druhet E do të druhet mot e jetë . E pamundur !... Si të shkruhet Në ka dashuri me vulë Sigurisht është Nëna vetë !

BLEDI YLLI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.