Dashuria s’rrëfehet me fjalë

Intervista - - POEZI -

Unë të desha sa me fjalë s’thuhet S’ka si shkruhet as me gërma Ajo ndjenjë veç shpirtit ruhet Atë ndjenjë e ndjen veç zemra! Ndaj nuk kam fjalë të t’rrëfehem S’kam as faj se të desha shumë Por për të si vesa tretem Dhe rrëmbëhem si një lumë! Unë të desha në një kohë Kur nuk njihej dashuria Të dua sa më shumë të njohë Ndaj vazhdon çmenduria! SKENDER LAZAJ

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.