Buzëve të tua

Intervista - - POEZI -

Kërkoj një epitet për ndjenjën si titull tj'a vë poezise ti jap shkëlqim smeraldi të ndricoje natën, si dielli i tëndit shpirt. Te jetë dhe i çmendur kështu si unë pas buzëve tua të doje marrëzisht bukur Ndoshta duhet një titull ..., po unë nuk e dua..... YLLI JAHAJ

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.