Pyetjet e reja

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

-Si mendoni, ja vlen të rrezikosh për dashurinë pa ditur sesi do jetë përfundimi?

-A është e drejtë që mashkulli të mbaj dhe një femër tjetër përveç gruas?

-Ç’mendim keni për shprehje “dorën që se kafshon dot puthe”?

-A kanë të drejtë kritikët e Bashës brenda PD-së që kërkojnë pjesëmarrjen e opozitës në zgjedhje?

-Cila është për ju ajo këngë që sa herë e dëgjoni ju lidh pas një kujtimi? -Sa të fuqishme e keni marrëdhënien me nënën tuaj? - Nëse do ishit në një ishull të shkretë dhe do t’ju duhet të mbijetonit, si do ia bënit?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.