Si mund të komunikoni me ne?

Intervista - - POSTA -

gullt. Jam pa vese dhe me orientim familjar, dëshiroj të njihem me një serioze, e edukuar dhe që dëshiron të krijoj familje.

Përshëndetje, jam një zotëri 40 vjeç lindur dhe rritur në Angli. Dua të lidhem me një shqiptare për martesë. Ky është numri im i telefonit:

Jetoj në Angli prej 8 vitesh. Kërkoj te njoh një femër shqiptare te thjeshte dhe te sinqertë për synime serioze. Kush është e interesuar të më

Angli por për momentin ndodhem në Shqipëri. Nëse ke dëshirë për lidhje ky është emaili im: kotariosman@gmail.com

Njoftime nga Suedia

Përshëndetje, kërkoj një grua të - gjinë nga Kosova por jetoj në Suedi. Të interesuarat të më kontaktojnë.

Edi nga Suedia, mosha 44 vjeç jam në kërkim të një vajze shqiptare, simpatike dhe elegante për qëllime serioz ndaj dhe kërkoj një lidhje serioze. Nuk dua të më kontaktojnë femra pa karakter apo që kanë qëllime jo serioze. Të interesuarat të më kontaktojnë në këtë adresë email: hoxhae

Jam një djalë nga Suedia, probleme ekonomike nuk kam, kërkoj një vjeç, me shtëpi e gjithë të mirat. Ju që e lexoni këtë njoftim më shkruani në email auroracafebistro@outlook.com

Njoftime nga Kosova

Kërkoj një femër për lidhje serioze. Ky është numri im: Përshëndetje, jam Jetmiri nga Kosova i interesuar për një lidhje serioze martesore. Mosha të jetë 18 - mirëkuptimin.

nga Kosova. Punoj dhe jam i interesuar për një lidhje serioze. Mosha e saj të jetë 40-50 vjeç. Ky është numri im

Përshëndetje, jam Muhameti nga Prishtina. Jam i shkolluar, familjar, shumë i kujdesshëm por i pakënaqur me jetën seksuale. Nëse ka të interesuara të më shkruajnë në email: muhamet.haziri78@gmail.com Vetëm ato që mbajnë sekretin.

Përshëndetje jam një zotëri nga Kosova dhe i përgjigjem vajzës nga Durrësi 48 vjeç. Ky është numri im i

Përshëndetje zonja të nderuara, jan një 59 vjeçar. Jetoj dhe punoj në Kosovë prandaj kërkoj një zonjë për martesë sepse gruaja më ka vdekur dhe dua ta kem në krahë dikë edhe për vitet që kanë mbetur. Zonja duhet të jetë rreth moshës 54 vjeç. Ky është

Përshëndetje, jam nga Kosova dhe po kërkoj një femër shiptare për lidhje serioze.

Njoftime nga Belgjika

Jam në kërkim të njeriut të jetës. Gruaja që jam i interesuar të njoh është e interesuar ky është numri im:

Njoftime nga Argjentina

Përshëndetje, lë numrin tim për

Njoftime nga Maqedonia

Përshëndetje, jam një zotëri nga Maqedonia dhe kërkoj të takoj një zonjë nga mosha 48-54 vjeç pa fëmijë. Ky është numri im i telefonit: - minderit.

Kërkoj një femër për lidhje serieoze nga mosha 45-50 vjeçe. Ky është numri im i telefonit:

Njoftime nga Kanadaja

Përshëndetje, jetoj në Kanada dhe dua një lidhje serioze. Ky është numri

Njoftime nga Irlanda

Përshëndetje, më quajnë Arben, jam 40 vjeç dhe dëshiroj të njoh dikë vjeç, të jetë serioze dhe e thieshtë. Të interesuarat të kontaktojnë në adresën time të emailit calaartur@gmail.com

Njoftime nga Turqia

Përshëndetje, jam Leonardi nga Korça, kërkoj një vajzë për të krijuar familje. Kush mendon si unë dhe është e interesuar të më telefonojë në nu dërgojë sms. Faleminderit.

Njoftime nga Ukraina

dëshirë të njihem me një vajzë për qëllime serioze. Ky është numri im i telefonit për atë që është e interesuar.

Njoftime nga Usa

Përshëndetje, jam Tani 45 vjeç me banim në Usa. Kam dëshirë të njihem me një vajzë serioze, të rregullt dhe me një fëmijë. Mosha e saj të jetë deri është numri im i telefonit për të intere

- - rikë prej 17 vitesh dhe dua të njihem për qëllime serioze me një femër nga 45 vjeç. Kush e lexon këtë njoftim të më telefonoj. Ky është numri im:

Unë që po ju shkruaj jetoj në Amerikë prej16 vitesh. Më quajnë Kërkoj të lidhem me një femër për qëllime serioze nga mosha 40-45. Jam i ndarë - mijët nuk jetojnë me mua. Numri im i

Njoftime nga Franca

vjeç, jetoj në Francë. Jam i interesuar vetëm për lidhje serioze. Për femrat që duan të njëjtën gjë të më kontaktojn nëse duan. Kjo është adresa ime e - minderit.

Jam X dhe jetoj në Paris prej shumë vitesh. Kam mbaruar për sh dua të lidhem me një vajzë që jeton jashtë shtetit.

Përshëndetje, quhem Fredi dhe jetoj në Francë, kërkoj një femër që të jetë e kulturuar, e kuptueshme dhe të - taktojm dhe në skype fredi rama4000. Për më shumë informacion ky është 76-98

vjeç me banim në Francë dhe jam në kërkim të një lidhjeje serioze. Ky

banim në Paris. Jam me arsim të lartë dhe dua të lidhem me një vajzë qoftë dhe e ndarë nga burri. Mjafton të ketë karakter familjar.

Jam Gazi nga Kosova, jetoj në Franc dhe kërkoj të njihem me një Të gjitha femrat e interesuara mund të më kontaktojn në numrin tim të

jashtë. Kërkoj një lidhje serioze me një vajzë. Kush është e interesuar të

Përshëndetje! Lë numrin për atë femër që është e interesuar. Unë jetoj në Paris dhe dua që ajo të jetë deri në 98

Njoftime nga Zvicra

Jam një zotëri 45 vjeçar me punë dhe banim në Zvicër. Jetoj vetëm dhe s’kam obligim ndaj njeriu. Unë kërkoj qëllime serioze dhe është e sinqertë e familjare. Ky është numri im pë rata persona që kanë qëllime serioze. 0041788559157

Jam Ëngjëlli dhe kërkoj një femër për lidhje dashurie. Dua që ajo të jetë vjeç. Unë jetoj jetoj në Zvicër. Për çdo gjë më lajmëroni në numrin tim email-in tim angelolaloshi@hotmail. com. Faleminderit

Përshëndes Meritën dhe i lë numrin e telefonit për të komunikuar. 0041798971758. Faleminderit për mirëkuptimin.

Jam Karlo 45 vjeç. Punoj dhe jetoj në Zvicër. Jetoj vetëm dhe kër serioze dhe e sinqertë. Kush ka qëllime serioze dhe martesore të më kontaktoj në numrin tim të telefonit: 0041788559157

• Me mesazhe sms ne numrin celular 0693430733 ne cdo ore te dites dhe te nates.

• Me leter ne adresen: Rruga «Qemal Stafa» Nr.331, Tirane, Shqiperi. • Me e-mail gazetaintervista@gmail.com • Ata qe deshirojne t’i botojne letrat e tyre me perparesi, duhet te bejne nje pagese prej 500 lekesh. Pagesat mund te behen prane zyrave te PTT me adresen e gazetes, ose degeve te bankave ne numrin e llogarise 3372 BKT 1 Tirane. Ne Greqi pagesa prej 4 Eurosh duhet bere ne ne te gjitha agjencite e bankes Alpha Bank ne cdo qytet apo lokalitet te Greqise, me numer llogarie 112-002101-298758. Mos harroni qe nje kopje te mandatarketimit te parave ta dergoni bashke me kerkesen...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.