Të qeshim

Intervista - - ARGETIM -

Gei dhe uji Një burrë gei dhe i dashuri i tij vendosën të bëjnë një udhëtim në SHBA. Kur erdhi nata në aeroplan, geit i hipi dëshira të bënte seks dhe ia thotë të dashurit të tij. “Je e çmendur? Do na dëgjojnë” i thotë ai. Gei i thotë se nuk dëgjon askush dhe që ta vërtetojë bërtet me të madhe: -Mund të më sillni një lëng portokalli? Asnjë përgjigje. Në fund vendosin ta bëjnë. karrige përpara zgjohet një grua dhe, duke parë nga i shoqi, i thotë: “Të lutem Miri, thuaju të më sjellin një gotë ujë se kam etje. – Grua, je çmendur? Këtu njëri porositi lëng portokalli gjysmë ore përpara dhe akoma vazhdojnë ta….! Kuklla që pështyn Njëherë një burrë shkon në Las Vegas, por hotelet ishin plot dhe nuk gjente dot një dhomë. Kështu, shkon në një hotel ku njihte hotelxhiun dhe i thotë:

- Të lutem, vëlla, një dhomë dua vetëm për një natë. Bëj diçka se nuk ka vend askund.

- Po të thashë njëherë që nuk kam asnjë dhomë.

- Po vetëm për një natë është fjala…

- Nuk kam. Vetëm… vajzë të vogël, që nuk e ka të ëmën sonte.

- Hajde ore, bëj diçka, ti e di që jam njeri i mirë dhe nuk i bëj keq askujt. Kemi vite që njihemi.

në dhomën me dy krevate, vogël. Ky vajti në banjo, u la dhe doli në dhomë të merrte mbathjet nga valix- hja, por i bie peshqiri dhe kështu vajza sheh organin e tij.

- Çfarë është ajo?- e pyet vajza

- Asgjë nuk është, një kukull- përgjigjet ai i turbulluar.

- Dua të loz me të- i thotë vajza

- Jo, nuk ke për të lozur, - ia kthen ai dhe shkon të

Në mëngjes, rreth orës - rin që del nga hoteli gjithë nervozisëm duke përplasur derën, pasi i hedh disa para mbi banak. Ai vrapon lart dhe pyet vajzën se çfarë ndodhi.

- Ky xhaxhi kishte një kukull, unë ia kërkova të luaja me të. Nuk ma dha në darkë, por kur ai fjeti unë luajta me të dhe ajo më pështyu, atëherë unë i shku Rregullat e lojës Sudoku përbëhet nga 81 kuti të vogla, të cilat ndahen në nëntë rreshta dhe në nëntë kolona. Në disa nga këto kuti janë shkruar numra. Pjesa tjetër e kutive duhet të plotësohet nga lojtari, duke shfrytëzuar numrat nga 1-9, pa përsëritur asnjërin nga numrat brenda kolonës apo rreshtit. Loja komplikohet nga fakti se kuadrati me 81 kuti të vogla ndahet në nëntë kuadrate të tjera, të cilat përbëhen nga nëntë kuti. Brenda secilës kuti duhet të jenë numrat nga 1-9, pa asnjë përsëritje. Shuma e shifrave të çdo kolone, si dhe të çdo rreshti, duhet të dalë 45. Kjo lojë kërkon logjikë dhe durim.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.