Blanka arratiset nga çmendina dhe përgatit hakmarrjen

Intervista - - TELENOVELA -

Eduardo puth Marianën dhe ia thotë këtë Kristobalit. Hugo i tregon Karinës për marrëveshjen mes Simonës dhe Rakelës dhe lekët që i kishte dhënë ajo. Adriano i kërkon ndihmë Ramonit që të gjejë djalin e tij dhe ky i thotë Horhes. Rakela i thotë Ivanit se do ta njohë me të bijtë, por ata nuk duhen përfshirë në biznesin e tyre. Ata i shprehin dashurinë njëri-tjetrit. Ivani i kërkon Marianës informacion për djemtë e Rakelës. Në këtë kohë vjen aty Kristobali, e puth Marianën dhe i thotë se Eduardo nuk e do siç e do ai. Ai e kërcënon duke i thënë se po u lidh me Eduardon, do i thotë atij se ajo është lidhur - tën e të bijës.

Blanka falenderon Salvadorin që i shpëtoi jetën. Ai i shpreh asaj dashurinë. Këtë e dëgjon shoqja e dhomës së Blankës, e cila i thotë se di derën nga mund të dalë nga çmendina. Blanka i thotë Valentinës se një shok do i ndihmojë të arratisen. Rakela i thotë Ivanit se Mariana e tradhëtoi dhe se duhet ta eliminojë. Ivani i dhuron asaj një unazë fejese dhe i kërkon të martohet me të. Ajo i përgjigjet se do ta mendojë. Kristobali i bën një analizë gjaku Marianës dhe duke Eduardo nuk është i ati. Mariana tij. Horhe i kërkon Rafaelit se ku e gjeti provën e ADN-së së kushëririt te tij, ai i kërkon para në shkëmbim, por Horhe refuzon. Ai takon Adrianon në spital dhe ai i kërkon të gjejë djalin e tij. Horhe ia kërkon këtë Rakelës duke i thënë se ajo duhet të dijë se ku ndodhet ai, për shkak të provës së ADN-së. Ajo i thotë se ai është martuar, me dy fëmijë dhe jeton në kryeqytet, por nuk do të takohet me askënd nga familja e tij.

Edhe Valentinën e sjellin për elektroshok, por përsëri Salvadori e shpëton.

- sin dokumentet e divorcit. Ai i tre e tij. Katalina e këshillon t’ia thotë Eduardos. Kristobali ia kërkon këtë Marianës, por ajo i thotë se kjo do ta shkatërronte fare atë.

Kalojnë disa muaj. Rakela ua prezanton Ivanin të bijve dhe ai i kërkon atyre dorën e saj, por Rakela refuzon. Ajo ka frikë se mos Eduardo merr vesh ç‘lloj njeriu është Ivani dhe ai e vret. Simona bën ndërhyrjen në gjoks dhe bëhet seks bombë. Karina përballet me të. Eduardo i jep unazën e fejesës Marianës. Këtë të fundit e pret në shtëpinë e saj Kristobali dhe i bën shantazh që të bëhet e tija. Ata bëjnë dashuri. Ivani i kërkon Rafaelit të vrasë Marianën.

Blanka i thotë Valentinës se do të ikin nga çmendina. Blankën e çojnë për elektroshok, por ajo futet bashkë me Valentinën në kamionin e rrobave të palara, por i zbulojnë. Blankën e çojnë për të bërë elektroshok, po vendin e saj e zë Aleksandra (shoqja e saj e dhomës). Rakela merr vesh për tentativën e arratisjes së Blankës dhe shkon atje e armatosur. Blanka, e veshur si infermiere dhe Salvadori marrin Valentinën me karrocën me rrota dhe arratisen nga çmendina me ambulancë. Blankës dhe Valentinës u del përpara Rakela me revole në dorë. Valentina dhe Rakela i drejtojnë armën njëra-tjetrës dhe Rakela plagos të motrën. Ajo ikën, por edhe Blanka me Salvadorin ikin nga vendi ku ndodhet Valentina e plagosur. Adriano del nga spitali dhe Katalina i thotë të atit se Ramoni do ta denoncojë. Ky i fundit heziton ta bëjë këtë. Kristobali merr vesh që Eduardo dhe Mariana do të martohen dhe i bën shantazh Marianës që të mos martohet me të. Blanka maskohet me parruke që të mos e njohin. Ndërkohë Valentinën e operojnë dhe është në koma. Blanka shkon në shtëpinë që i ka lënë Sokorro dhe që andej përgatit hakmarrjen e saj. Rakela e tronditur takon Ivanin dhe i kërkon ndihmë të rikuperojë armën që kishte lënë në vendin e ngjarjes. Ajo i thotë se duhet të fajësohet Blanka për krimin dhe se pranon të martohet me të. Ivani u kërkon Marianës dhe Rafaelit të gjejnë armën e Rakelës. Kjo e fundit u thotë të bijve se Blanka plagosi Valentinën dhe u arratis nga spitali me të dashurin e saj, Salvadorin.

Klemente i ofron para Ramonit në shkëmbim të heshtjes së tij, por ai refuzon. Rafaeli i drejton armën Marianës, por nuk e vret dot.

Blanka i tregon planin e hakmarrjes Salvadorit. Domingo i sjell asaj veshje për t’u maskuar. Eduardo shkon në çmendinë dhe doktori atje i thotë se Blanka plagosi me armë Valentinën. Ai shkon të shohë Valentinën që është në koma. Blanka takon Karinën dhe i jep para për të vëllezërit, ndërkohë Rafaeli i bën një foto. Ai ia çon foton Ivanit dhe Rakelës. Kjo e fundit thërret shtypin dhe ofron 1 milionë $ për kokën e Blankës. Mariana i thotë Ivanit të mos ketë besim tek Rakela. Blanka përballet me Simonën dhe merr me vete Hugon, të cilin ia lë në kujdestari Titës. Ajo i thotë se ishte Rafaeli ai që bëri foton e saj dhe ai i thotë se Ramoni ka prova për pafajësinë e Adrianos. Ky i fundit merr vesh nga Eduardo për plagosjen e Valentinës dhe i thotë atij se atë e ka plagosur e ëma.

Rakela grindet me Ivanin. Policia kërkon Blankën në lokalin e Titës, por Rafaeli u del në krah. Horhe i kërkon Karinës ku është Blanka dhe e puth. Mariana bën Ivanin. Ajo i thotë Rakelës se do t’i japë paratë e Ivanit në shkëmbim që ajo ta lërë të qetë.

Blanka përpiqet të bindë Ramonin të lirojë Adrianon, ndërsa Katalina nxit të atin të ikë në SHBA. Blanka kërkon të shohë - shojë tek e ëma, por asaj i del në krah Mariana. Ajo i thotë Eduardos se do të bëjë një kontratë për ndarjen e pasurive, pasi ajo nuk do paratë e tij.

Blanka i kërkon Salvadorit të ndalojë largimin e Klementes nga vendi. Tita përzë Rafaelin nga shtëpia. Blanka futet në dhomën e Adrianos e maskuar si pastruese dhe i thotë se ka prova që mund ta lirojnë nga burgu.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.