Më prisje në adrion

Intervista - - POEZI -

Mes heshtjes vrastare dhe pritjes së gjatë, gjithmonë kam besuar, një ditë do të takoj, vjen sot ti natyrshëm, gjithë sharm e plot gaz, më pret atje, ne librarinë ADRION...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.