Ai me tha!..

Intervista - - POEZI -

Ai më tha se, vjeshta s”është e bukur. Une ju përgjigja, jo, nuk është ashtu. Ai më tha se , vjeshta nuk ka lule, por gjethe të verdha, të verdha plot trishtim. Jo i thashë përsëri, vjeshta ka bukurinë e saj, Packa se ska lule, por gjethe të verdha Ka ndjenja dashurie, dhe të puthura pas saj.

ANILA KARAPIDOU

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.