Zhaneta Byberi: Çfarë më tha Trampi?

Intervista - - HOROSKOPI -

që ai më mirë se kushdo e njeh. “Miss Univers” është krijim i tij dhe ai e vlerëson shumë bukurinë e femrës.

- Ke kaq shumë gjëra me të cilat je e angazhuar. Cili do të jetë drejtimi yt?

- Këtë akoma nuk e kam plotësisht të qartë, pasi dhe angazhimi me emisionin është një nismë totalisht e re për mua dhe sigurisht që pas sprovimit në fusha të reja, lindin dëshira të reja dhe synime të tilla po ashtu.

- Cilat pjesëmarrje në mode ia vlen të konsiderohen si sukses domethënë një hap përpara në punën tënde si modele?

- Gjatë periudhës se post-konkursit ndërkombëtar Miss Universe, pata fatin të punoj me kompanitë prestigjoze si IMG apo One Model Management, të cilat më angazhuan me aktivitete mode si freelance ndër to do veçoja London Fashion Week.

- Cila është pjesa e trupit që të pëlqen më shumë tek vetja?

- Do të thoja këmbët. Më pëlqejnë këmbët e mia. Që e vogël ndiqja prezantimet e modeleve në Fashion Ëeek në TV dhe admiroja këmbët e tyre të gjata, mund ta imagjinoni gëzimin tim kur e shihja që dhe unë po zgjatesha si ato që dikur admiroja.(Qesh)

- Pyetjes se nëse ka apo jo zili mes vajzave të bukura, të gjitha gënjejnë dhe thonë jo. Edhe ti do të më “gënjesh” apo do të më tregosh të vërtetën?

- Faktikisht kjo është një pyetje e cila me është bërë shpesh dhe nuk e di se sa do vlejë përgjigja ime tashmë, por asnjëherë nuk kam gënjyer rreth faktit që asnjëherë s’kam pasur zili një femër tjetër as sa i për profesionale.

Unë kam qenë gjithnjë e idesë që femra duhet të ngrejë femrën, duhet të ndihmojmë njëra-tjetrën gjithnjë e më lart në spektrin e përditshmërisë por jo vetëm dhe jo të përpiqemi të shtypim njëra-tjetrën, ndaj dhe çdo femër të bukur dhe të suksseshme që mund të kem njohur, e kam përgëzuar dhe admiruar për këto.

- Si është qëndrimi i një missi?

- Qëndrimi i një missi është një qëndrim që shpreh potencë, seriozitet, vendosmëri por dhe ëmbëlsi, mirësi dhe afrimitet.

- Ndonjëherë takat e larta janë një problem shumë i madh. Ke hasur të ndryshme?

- Është e vërtetë që takat janë problem, sidomos kur - - ta modelingu.

Një rast që ia vlen të përmendet ka qenë gjatë Jeans, ku taka e këpucës së djathtë u shkëput plotë im konsistoi prej një zbritje vërtet të sikletshme shkallësh ku vetëm një gjë më projektohej në kokë përgjate gjithe atyre minutave: imazh i imi duke rënë nga shkallët në mënyrë përsëritëse.

- Veshja e përditshme e një modeleje?

- Çdo vajzë, modele ose jo, ka stilin i cili e karakterizon. Personalisht, qëndroj - sht casual ose classy.

- Kam dëshirë të të pyes nëse do të pozoje nudo ose topless, karshi një shifre të majme parash?

- Më është ofruar një gjë e tillë nga një revistë në NY dhe një gjë të tillë, pa kauzë asnjëherë.

- Boll reklama bëmë në këtë intervistë. A nuk e meriton dhe gazeta keq se të kam në dorë…)

- (Qesh) Patjetër, mad falënderoj tejmase ju, e dashur Fabjola dhe gazetën Intervista për këtë intervistë kaq të bukur.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.