Gezim dhe trishtim!

Intervista - - POEZI -

Mes gëzimit dhe trishtimit Kur i ndjen të dyja bashkë, Shpirti ndizet edhe shuhet Si dhe yjet në një natë. Por trishtimi të mundon, Zemër thyer je në agim. Dallgë deti që përplasen Buzë shkëmbit në furtunë Dallge shpirti që tundohen, Brënda zemrës së përhumbur. Ah,! moj jetë në provë na vë, Dhe ne njerëzit e kalojmë , Me të qeshur ,me të qarë. Pak gëzime na gëzuan, Jata është e shkurtër shumë Para se të shkojmë në qiell, Le të jemi pak të lumtur.

Selanik.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.