Kujtesë në harresë!

Intervista - - POEZI -

Kur trishtimi dhe mërzia brenda teje ulëret, ti interesohesh për një ish dhe harresën vret, kështu pra, imazhi i atij s’të ka ikur kurrë nga sytë! Normale, kujtesa nuk është tradhëti, as pabesi, diçka me dashje e harruar, sërish e rikujtuar, a mund të iki zemra jashtë mendimeve të tua? Kur ike, gjoja ike me hare, tani e kujton me nge…! Kujtesa në harresë nuk shfaqet aq papritur, në gjithë qënien tënde kanë soditur e soditur. Çfarë është harresa e vërtetë? - më pyeti dikush: Kujtesë e pafundme, - i thashë, që nuk ta merr askush!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.