Pyetje për instruktorin Zvogëlohen supet me palestër?

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

KUAJ TË BARDHË E nderuar astrologe! Kam parë në ëndërr kuaj të bardhë që po përpiqeshin të çiftoheshin. Ç’do të thotë kjo? Po atë natë pashë një ëndërr tjetër, sikur po ecja me biçikletë dhe përtokë shihja monedha në euro. Unë mi apo po i gjeja rastësisht. Gjithashtu, gjeta dhe unaza të miat të cilat më kishin rënë gjatë ecjes në biçikletë. Faleminderit për shpjegimin. Nikoleta

vështirë ekonomike, por ju nuk do të dorëzoheni para saj. Do të arrini t’i kapërceni vështirësitë, bile, do të keni mun paarritshme. Gjithsesi, për të arritur deri këtu, ju duhet të ndryshoni diçka në karakterin tuaj përsa i përket krenarisë. Jeni më krenare nga ç’duhet. Jo gjithmonë krenaria e tepërt NDJEKJE E nderuar astrologe! Së pari, ju falënderoj për shpjegimin e ëndrrave të mëparshme që ju kam dërguar. Ka disa netë që shoh të njëjtën ëndërr, sikur iki nga dikush që më duket sikur po më ndjek. Ndonjëherë më duket si i dashur, ndonjëherë si miku im më i mirë. Arrij të iki, futem në ashensor dhe kur dal në krye të shkallëve, shoh përsëri personin që po më ndiqte e që më dukej si miku im. Pastaj më dukej si i dashuri im. Shkova drejt tij dhe e përqafova fort. Ç’do të thotë? Violeta

- jek në ëndërr, në realitet të jetë miku juaj që përpiqet të zërë vendin e të dashurit. Pa rënë në syrin tuaj apo tën nuk dëshironi ta zëvendësoni të dashurin tuaj me askënd. Gjithsesi, duhet të keni kujdes dhe t’ia bëni parapritë mikut tuaj, që zemra juaj është e zënë dhe s’ka vend për të, përve MACE Pashë në ëndërr sikur isha në det dhe po tentoja të ecja nëpër ujë. Në një moment u rrotullova dhe pashë sytë e një maceje që po më shikonin, ndërkohë që po mbytej. Ajo që më bëri përshtypje është se sytë e asaj maceje ishin si të të dashurit tim. Pas kësaj e ndihmova macen që të shpëtonte. Më doli gjumi pastaj. Bona

nevojë për ndihmën tuaj. Sytë e asaj maceje janë pikërisht sytë e të dashurit tuaj, që presin që ju ta kuptoni gjendjen e tij jo të mirë psikologjike dhe ta ndihmoni. E, në fakt, ju do ta nxirrni nga gjendja e trishtë ku ka rënë dhe do ta ndihmoni të zgjidhë problemet e tij psikologjike. Gjithçka do BEBE Më quajnë Suzi. Pashë në ëndërr sikur kisha shkuar në një kishë për të parë meshën e Krishtlindjeve. Në krah kisha një bebe të porsalindur që ishte djali im. Theksoj se në realitet nuk kam fëmijë. Vura re se të gjithë më shikonin kureshtarë dhe ishin të njohurit e mi. Vetëm në fund u ndërgjegjësova që unë kisha në krah një bebe të vogël dhe duhet të isha e kujdesshme me të. Ishte vërtet një ëndërr shumë e thellë që më ka lënë një ndjesi shumë të ëmbël edhe kur u zgjova. Ç’do të thotë?

çështje në të cilën ti do të tregohesh shumë e kujdesshme. Njerëzit tuaj do të ndihen shumë krenarë për ty. Gjithë të

Përshëndetje ! ë vajzë 19 vjeçe por kam pak problem supet, më duken të gjera. Doja të dija a mund të zvogëlohen me palestër dhe në rast se jo po pjesa e legenit dhe vitheve a mund të - derit

Skerdi Pasha instruktor, Royal Fitness Club, Rruga: Theodor Keka, Unaza e Re pranë Astirit. Numër telefoni: 95445228:– Përshën ë gjithë ne duhet të pranojmë veten me të gjitha cilësitë që kemi, të mira ose jo por aktiviteti fizik dhe në këtë rast fitness na vjen në ndihmë për tu përmirësuar. Ju keni të drejtë në kërkesën tuaj që thoni për zgjerimin e legenit. Trupi është nje imazh dhe nëse punohet në disa pjesë të trupit në mënyrë të veçantë mund të na japi një shembëlltyrë të dëshiruar. Atëherë të përqëndrohemi te problemi i parë, që janë supet.

1- Do bësh ushtrime për supet me pak peshë me përsëritje të shumta edhe me kohë pushimi të s h k u r t ë r. (ushtrimet specifike ti tregon instruktori në palestrën përkatëse) . Kurse me pjesën e poshtme pra me zgjerimin e legenit dhe të vitheve këto janë disa nga ushtrimet që duhet të ushtrosh. 1- Deep squat. 2- Squat normal. 3- Split squat ( smith machine) 4- Romania deadlift. 5- Press vertikale. 6- Aductor machine.

Këto ushtrime do realizohen me pak përsëritje, shumë peshë edhe kohë pushimi të gjatë ( 2- 3 minuta) por do të duhet të meresh seriozisht edhe me pjesën e ushqimit. Pra post ëorkout është 70% e suksesit për arritjen e rezultatit. Të uroj që të kesh të gjithë kohën e nevojshme për të bërë 5 ose 6 herë në javë stërvitje nga 60 minuta intensive.

Të falenderoj për besimin.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.