Si mund të komunikoni me ne?

Intervista - - POSTA -

00447490508014

Jam Lorenci 25 vjeç nga Fieri, jetoj në Londër prej 6 vitesh dhe për momentin ndodhem në Shqipëri me pushime dhe kisha dëshirë që të njihesha me ndonjë gocë të mirë dhe të sinqertë për lidhje serioze. Kush nga gocat është e interesuar të më kontaktojë. Mosha e tyre të jetë rreth 24 vjeç. Numri im është 0696593329

Jam Nevi 47 vjeç nga Tirana por prej vitesh jam me banim në Londër. Jam me dokumenta dhe punë të rregullt. Jam pa vese dhe me orientim familjar, dëshiroj të njihem me një vajzë mbi 37 vjeç. Dua që ajo të jetë serioze, e edukuar dhe që dëshiron të krijoj familje.

Përshëndetje, jam një zotëri 40 vjeç lindur dhe rritur në Angli. Dua të lidhem me një shqiptare për martesë. Ky është numri im i telefonit: 00447404811433

Quhem Kevin dhe jam 24 vjeç. Jetoj në Angli prej 8 vitesh. Kërkoj te njoh një femër shqiptare te thjeshte dhe te sinqertë për synime serioze. Kush është e interesuar të më kontaktojë 00447960837036.

Për vajzën 20 vjeçe, unë jetoj në Angli por për momentin ndodhem në Shqipëri. Nëse ke dëshirë për lidhje serioze, unë jam 25 vjeç dhe ky është emaili im: kotariosman@gmail.com

Kërkoj një vajzë të mirë që të ketë trup tërheqës për lidhje serioze. Unë jam 26 vjeç dhe jetoj në Angli 00447397766111

Njoftime nga Suedia

Përshëndetje, kërkoj një grua të moshës 35-40 vjeçe. Unë jam me origjinë nga Kosova por jetoj në Suedi. Ky është numri im 0046762813353. Të interesuarat të më kontaktojnë.

Edi nga Suedia, mosha 44 vjeç jam në kërkim të një vajze shqiptare, simpatike dhe elegante për qëllime serioze nga mosha 30-40 vjece. Jam serioz ndaj dhe kërkoj një lidhje serioze. Nuk dua të më kontaktojnë femra pa karakter apo që kanë qëllime jo serioze. Të interesuarat të më kontaktojnë në këtë adresë email: hoxhaeduart302@gmail.com

Jam një djalë nga Suedia, probleme ekonomike nuk kam, kërkoj një bashkëjetesë me një femër. Jam 31 vjeç, me shtëpi e gjithë të mirat. Ju që e lexoni këtë njoftim më shkruani në email auroracafebistro@outlook.com

Njoftime nga Kosova

Jam Miri 29 vjeç nga Kosova. Kërkoj një femër për lidhje serioze. Ky është numri im: +38649421316 Përshëndetje, jam Jetmiri nga Kosova i interesuar për një lidhje serioze martesore. Mosha të jetë 18-22 vjeç. Ky është numri im i telefonit: 045676305. Faleminderit për mirëkuptimin.

Përshëndetje, jam Bexheti 53 vjeç nga Kosova. Punoj dhe jam i interesuar për një lidhje serioze. Mosha e saj të jetë 40-50 vjeç. Ky është numri im 049195032. Faleminderit

Përshëndetje, jam Muhameti nga Prishtina. Jam i shkolluar, familjar, shumë i kujdesshëm por i pakënaqur me jetën seksuale. Nëse ka të interesuara të më shkruajnë në email: muhamet.haziri78@gmail.com Vetëm ato që mbajnë sekretin.

Përshëndetje jam një zotëri nga Kosova dhe i përgjigjem vajzës nga Durrësi 48 vjeç. Ky është numri im i kontaktit +38649311426

Përshëndetje zonja të nderuara, jan një 59 vjeçar. Jetoj dhe punoj në Kosovë prandaj kërkoj një zonjë për martesë sepse gruaja më ka vdekur dhe dua ta kem në krahë dikë edhe për vitet që kanë mbetur. Zonja duhet të jetë rreth moshës 54 vjeç. Ky është numri im: +377 45891847

Përshëndetje, jam nga Kosova dhe po kërkoj një femër shiptare për lidhje serioze.

Njoftime nga Belgjika

Jam në kërkim të njeriut të jetës. Unë jam 42 vjeç dhe jetoj në Belgjik. Gruaja që jam i interesuar të njoh dua të ketë moshën 33-39 vjeç. Kush është e interesuar ky është numri im: 0032467622026

Njoftime nga Argjentina

Përshëndetje, lë numrin tim për një vajzë deri në moshën 30 vjeçe. 00547477785642

Njoftime nga Maqedonia

Përshëndetje, jam një zotëri nga Maqedonia dhe kërkoj të takoj një zonjë nga mosha 48-54 vjeç pa fëmijë. Ky është numri im i telefonit: 0038970326819. Ju mirëpres. Faleminderit.

Kërkoj një femër për lidhje serieoze nga mosha 45-50 vjeçe. Ky është numri im i telefonit:

0038970750683

Njoftime nga Kanadaja

Përshëndetje, jetoj në Kanada dhe dua një lidhje serioze. Ky është numri im i telefonit. 4168251859

Njoftime nga Irlanda

Përshëndetje, më quajnë Arben, jam 40 vjeç dhe dëshiroj të njoh dikë për lidhje serioze të jetë 30 deri në 38 vjeç, të jetë serioze dhe e thieshtë. Të interesuarat të kontaktojnë në adresën time të emailit calaartur@gmail.com ose të telefonit 00353874610759

Njoftime nga Turqia

Përshëndetje, jam Leonardi nga Korça, kërkoj një vajzë për të krijuar familje. Kush mendon si unë dhe është e interesuar të më telefonojë në numrin tim 00905378768923 ose të më dërgojë sms. Faleminderit.

Njoftime nga Ukraina

Jam një djalë 22 vjeç dhe kam dëshirë të njihem me një vajzë për qëllime serioze. Ky është numri im i telefonit për atë që është e interesuar.

Njoftime nga Usa

Përshëndetje, jam Tani 45 vjeç me banim në Usa. Kam dëshirë të njihem me një vajzë serioze, të rregullt dhe me një fëmijë. Mosha e saj të jetë deri në 35 vjeçe dhe të jetë me shkollë. Ky është numri im i telefonit për të interesuarat. 001-727-748-39-23

- 17 vitesh dhe dua të njihem për qëllime serioze me një femër nga Shqipëria. Mosha e saj të jetë 35-45 vjeç. Kush e lexon këtë njoftim të më telefonoj. Ky është numri im: 0012486870279

Unë që po ju shkruaj jetoj në Amerikë prej16 vitesh. Më quajnë Kastriot dhe jam 52 vjeç. Kërkoj të lidhem me një femër për qëllime serioze nga mosha 40-45. Jam i ndarë prej 3 vitesh dhe kam 2 fëmijë. Fëmijët nuk jetojnë me mua. Numri im i telefonit është: 001 248 687 0279

Njoftime nga Franca

Përshëndetje, jam një djalë 35 vjeç, jetoj në Francë. Jam i interesuar vetëm për lidhje serioze. Për femrat që duan të njëjtën gjë të më kontaktojn nëse duan. Kjo është adresa ime e emailit. alanal25@yahoo.com. Faleminderit.

Jam X dhe jetoj në Paris prej shumë vitesh. Kam mbaruar për shkenca ekonomike, jam 39 vjeç dhe dua të lidhem me një vajzë që jeton jashtë shtetit.

Përshëndetje, quhem Fredi dhe jetoj në Francë, kërkoj një femër që të jetë e kulturuar, e kuptueshme dhe të ketë moshën 38-39 vjeç. Mund të kontaktojm dhe në skype fredi rama4000.Për më shumë informacion ky është numri im i telefonit. 0033-06-65-08-76-98

Përshëndetje, jam një zotëri 35 vjeç me banim në Francë dhe jam në kërkim të një lidhjeje serioze. Ky është email-i im alanal25@yahoo.com

Përshëndetje, jam Olti 39 vjeç me banim në Paris. Jam me arsim të lartë dhe dua të lidhem me një vajzë qoftë dhe e ndarë nga burri. Mjafton të ketë karakter familjar.

Jam Gazi nga Kosova, jetoj në Franc dhe kërkoj të njihem me një vajzë 35-38 vjeç. Unë jam i divorcuar. Të gjitha femrat e interesuara mund të më kontaktojn në numrin tim të telefonit: +33768875515

Jam një djal 34 vjeç dhe jetoj jashtë. Kërkoj një lidhje serioze me një vajzë. Kush është e interesuar të dërgoj sms 0033751514287

femër që është e interesuar. Unë jetoj në Paris dhe dua që ajo të jetë deri në moshën 40 vjeçe. 0033-06-65-08-76-98

Njoftime nga Zvicra

Jam një zotëri 45 vjeçar me punë dhe banim në Zvicër. Jetoj vetëm dhe s’kam obligim ndaj njeriu. Unë kërkoj një femër të moshës 35-45 vjeçe që ka qëllime serioze dhe është e sinqertë e familjare. Ky është numri im pë rata persona që kanë qëllime serioze. 0041788559157

Jam Ëngjëlli dhe kërkoj një femër për lidhje dashurie. Dua që ajo të jetë e thjeshtë, me edukatë dhe mbi 30 vjeç. Unë jetoj jetoj në Zvicër. Për çdo gjë më lajmëroni në numrin tim të telefonit: 0041766088439 ose në emailin tim angelolaloshi@hotmail.com. Faleminderit

Përshëndes Meritën dhe i lë numrin e telefonit për të komunikuar. 0041798971758. Faleminderit për mirëkuptimin.

Jam Karlo 45 vjeç. Punoj dhe jetoj në Zvicër. Jetoj vetëm dhe kërkoj një femër 35-45 vjeçe që të jetë serioze dhe e sinqertë. Kush ka qëllime serioze dhe martesore të më kontaktoj në numrin tim të telefonit: 0041788559157

• Me mesazhe sms ne numrin celular 0693430733 ne cdo ore te dites dhe te nates.

• Me leter ne adresen: Rruga «Qemal Stafa» Nr.331, Tirane, Shqiperi. • Me e-mail gazetaintervista@gmail.com • Ata qe deshirojne t’i botojne letrat e tyre me perparesi, duhet te bejne nje pagese prej 500 lekesh. Pagesat mund te behen prane zyrave te PTT me adresen e gazetes, ose degeve te bankave ne numrin e llogarise 3372 BKT 1 Tirane. Ne Greqi pagesa prej 4 Eurosh duhet bere ne ne te gjitha agjencite e bankes Alpha Bank ne cdo qytet apo lokalitet te Greqise, me numer llogarie 112-002101-298758. Mos harroni qe nje kopje te mandatarketimit te parave ta dergoni bashke me kerkesen...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.