Blanka puth Salvadorin

Intervista - - TELENOVELA -

Rafaeli i thotë Kristobalit dhe Ivan Montenegro dhe se Mariana vazhdon të punojë për të. Kristobali nuk beson se e ëma është në dijeni të biznesit të Ivanit. Mariana i thotë Rakelës se Eduardo ka lejuar Blankën të ikë nga shtëpia. Eduardo shkon në shtëpinë e Ivanit Ivani. Adriano i kërkon ndihmë Horhes për të marrë kujdestarinë e Valentinës, por ai thotë se nuk e bën dot. Blanka pyet Eduardon për ditëlindjen e tij. Ajo më pas pyet Rafaelin se si e siguroi provën e AND-së dhe i thotë se e ka zbuluar se kush është djali i Adrianos.

- kela përballet me Eduardon për Blankën, por ai e mbron. Ajo detyrohet të pranojë Karinën që të ketë pas vetes djemtë e saj. Eduardos se ia tregoi sekretin e tij të ëmës. Ai përballet me Marianën dhe ajo e pyet nëse vazhdon të dojë Blankën...

Katalinën e përzënë nga restoranti ku ishte me Kristobalin dhe ai i premton se do t’i qëndrojë pranë. me Katalinën. Rakela kupton se Blanka është shërbëtorja e Ivanit dhe ia thotë këtë në telefon atij. Më pas i kërkon ta vrasë ajo Blankën me duart e veta.

Blanka i thotë Adrianos se djali i tij është një nga tre djemtë e Rakelës. Ai merr revolen dhe kërcënon Rakelën në shtëpinë e saj për të mësuar se kush është ai. Adriano takon Valentinën dhe ajo i shtrënguar dorën. Adriano bëhet gati t’ua thotë këtë tre djemve, por Rakela nuk e lë.

Ivani merr peng Hugon dhe ia sjell atë Blankës. Ajo i thotë se ajo nuk do atë, por Adrianon. Ai i jep 24 orë kohë të provojë se ato që thotë janë të vërteta dhe vret rojen e vet para syve të saj. Blanka e trembur i kërkon ndihmë Salvadorit.

Simona fut një burrë në apartament, por Rafaeli e zbulon dhe e përzë. Mariana e pyet atë se ku është Blanka, por ai nuk tregon, megjithëse ajo e kërcënon. Tita e shqetësuar kërkon Hugon. Karina i telefonon Blankës kur është në shtëpinë Altamira, ndërkohë Melania sheh fshehurazi telefonin e saj kur ajo s’është aty. Rakela

i telefonon Blankës dhe ajo i thotë se Ivani e ka lënë të lirë.

Rakela u kërkon mbështetje të bijve. Adriano organizon një plan për të zënë në kurth Rakelën. Simona i thotë Rakelës se Blanka është fshehur në shtëpinë e Adrianos dhe ajo shkon atje. Adriano e falenderon që është kujdesur për të birin dhe e puth, ndërkohë që një kamera regjistron skenën. Blanka ia jep regjistrimin Ivanit dhe ata bëhen aleatë.

Eduardo i thotë Marianës se nuk mund të martohet me të, pasi vazhdon të jetë i dashuruar me Blankën, por ajo refuzon. Bisedën Rakela përzë Simonën dhe Rafaelin nga shtëpia. Horhe takohet me Adrianon dhe i thotë se nuk mund të vijë në shtëpinë e tij të kërcënojë të ëmën. Rakela i thotë Valentinës se Adriano e puthi. Ky i fundit i - simin e djemve të Rakelës. Ai takon edhe Kristobalin dhe i ofron ndihmën e tij. Më pas shkon edhe në shtëpinë Altamira për të takuar Eduardon dhe i thotë se Blanka e do akoma.

Eduardo, nën presionin e So nga qyteti, larg Blankës. Kristobali i thotë të ëmës se janë ngrirë të gjitha llogaritë e ndërmarrjes. Ivani i thotë Rakelës se llogaritë i ngriu ai dhe se ka nevojë për prova se mund të ketë besim tek ajo. Ai kërcënon Rakelën dhe djemtë e saj.

Blanka takon Katalinën dhe i thotë se ishte ajo që dorëzoi provat, jo Ramoni. Katalina takon Ramonin dhe ai i thotë se do ta presë. Blanka puth Salvadorin dhe i thotë se pasi gjithçka të mbarojë, ajo do të lidhet me të. Rakela i kërkon Marianës të bashkëpunojë me të kundër Ivanit. Ajo i kërkon asaj një listë të klientëve të Ivanit.

Kristobali i thotë Eduardos se nuk mund të martohet me Ma vajza e tij, por e Ivanit. Eduardo shokohet nga ky lajm, Horhe gjithashtu. Ai i thotë edhe se Mariana ishte e dashura e tij dhe punon këtë Karinës dhe ajo Blankës. Ajo i thotë Blankës së Eduardo ka nevojë për të.

Eduardo përballet me Marianën. Ajo pranon se ka qenë e

Rakela pyet Adrianon nëse ka gisht në ndryshimin e sjelljes së Ivanit. Ky i fundit e sheh atë të dalë nga shtëpia e Adrianos. So është në shtëpinë e Ivanit. Mariana përballet me Kristobalin dhe i - takojë Hugon që është në shtëpinë e Ivanit. Eduardo gjithashtu shkon në shtëpinë e Ivanit për të folur për e tyre e dëgjon Hugo. Eduardo e kërcënon dhe i thotë Ivanit të mos i afrohet të ëmës. Ivani i telefonon nuk është e bija. Rakela shkon tek Ivani dhe e pyet pse mban Hugon aty. Ivani i thotë se këtej e tutje ata do të jenë armiq.

Rafaeli kthehet në shtëpinë e tij dhe Tita përzë Marianën nga dyqani. Adriano dhe Blanka vendosin t’i bëjnë një vizitë Eduardos. Ai përqafon Blankën. Adriano i kërkon Eduardos ta lejojë të takojë reagojë.

Ivani i kërkon Marianës një provë ADN-je. Eduardo i thotë të ëmës se Ivani mund të jetë babai i ’i bëjë një analizë ADN-je, por ai refuzon.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.