Edit Lako: Nesti, kampioni i familjes

Intervista - - TELENOVELA -

“Pas - r trajnerin e ve t - ris s n nies s

- Kam patur shumë emocion në stadium, sidomos 20 minutat e pjesës së parë, sa që një moment doja të dilja jashtë e ta shihja në ndonjë bar. Adrenalina e tifozëve të Kukësit u bashkua me timen dhe doli mbi mua. Nga ana tjetër kisha edhe Dean që herë pas herë më kapte nga bluza kur Kukë- dalë më keq sepse me celular në dorë çdo dy minuta kontrolloja faqen zyrtare të Klubit të Kukësit për rezultatin.

-Domethënë nga 1-10, sa shkon? - Shkon përtej 20 e sigurt! - A thua keni më shumë emocione se ai në stol?

- Më shumë se shumë, po nuk di të them nëse kam më shumë se

- Sa e vështirë është jeta me një trajner futbolli, duke parë udhëtimet dhe grumbullimet e tij të shumta?

- Shumë e vështirë! Kam kaluar vetëm disa momente të vështira në jetën time. Edhe pse e kisha pas celularit, po kjo gjë nuk është se më lehtësonte. Është vazhdimisht i zënë dhe larg...

- Na përshkruani një ditë të zakonshme familjare?

- E bukur dhe pse atë ditë është momenti dhe i zënkave. Atë ditë e kalojmë së bashku ose shpesh me miqtë tanë dhe pse vjen një moment dhe thotë ikim në shtëpi se dua te shtrihem.

- Edhe në kritikat tuaja ndaj tij, duket se fshihet pasion…

- Natyrisht. Jam një bashkëshorte krenare me arritjet e Nes- tit. Natyrisht edhe me sjelljen e tij, pasi kjo ka më shumë rëndësi.

- Po Dea, po merr më shumë nga sporti i Nestit, apo nga fusha juaj?

- Sigurisht nga i ati. Ajo e adhuron atë, në fakt si çdo vajzë për babain e saj...

- Po shoh një mama xheloze në horizont?

- (Qesh) Jo, jo aspak. Dea është tifozja numër një e babait të saj.

- Më bëri përshtypje edhe mbiemri juaj, nuk është Gjoka…

- Nesti është tepër egoist edhe atë do ta mbajë vetëm për vete (Qesh).

- E për ta mbyllur sa e keni ndjerë dashurinë dhe respektin ëve të Kukësit?

- S’e kam pritur, por realisht shumë. Na kanë ndihmuar kur kemi pasur nevojë, por dua të veçoj tifozët që e kanë mirëpritur dhe përkrahur Nestin. E ndalnin atë për fotot, njëkohësisht na përshëndesin edhe mua edhe Dean. Të mrekullueshëm dhe njerë ë. I falenderoj edhe publikisht. - Lamë gjë pa thënë… - Jo, faleminderit dhe “Forca Kukësi! “

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.