Pamje e menduar!

Intervista - - POEZI -

Të panjohur, të ftohur në zheg, ca sy të rënduar që shohin menduar lakejtë, servilët, të paaftët e pabrengë, që edhe shpirtin e tyre e shesin lirë në treg. prandaj ëndra e vjetër bëhet hije e vrarë, dhe ti mbetesh e tretesh thjesht si një i marrë. Të pranosh të pavërtetat që nuk vlejnë, apo vlejnë të vërtetat që nuk pranohen? kjo nuk është dilemë, kjo është një gangrenë, për njeriun e menduar, në lotë ndjesish shteruar.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.