Dhembje!

Intervista - - POEZI -

Stomaku i mbledhur E shpirti i vrarë... Zemra fort më rreh, Hapat nuk më mbajnë. Dua të vrapoj, Dua të thërras, Dhëmbët i shtrëngoj, Duart mbajnë ritmin, Simfonia luhet, Njëra dorë shkon lart, Tjetra dorë poshtë ulet. Dhembja më rëndon, Të vrapoj dua, Këmbët nuk më binden, Frymë, marr ... hua. Sa dhemb dashuria, Detin tallazit Dhe rrëzon mal. Retë i ndan në mes, Hënën fsheh midis, Zemër, lind njëherë. E një mijë vdis.!!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.