Ndonjëherë

Intervista - - POEZI -

Më mungon ndonjëherë për Atë Zot Veç shpirti im e di si ndjehem. As ha, as pi, as qaj-qesh dot... Muret e dinë se i rrëfehem ! Ka ditë që del krejtësisht nga unë Dhe humb si dimri, diellit në Maj. Atëherë jetoj vërtetë më shumë Mundem nga shpirti im të t’ ndaj ! Po kush shpëtoi nga ditë pa ngjyra ? E mallin kush s’e derdh në lot ? Të të ngjasojnë dhjetra fytyra Të më mungosh aq shumë ! ...( O Zot )

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.