Liria e mendimit

Intervista - - POEZI -

Fjala është e lirë dhe rifreskon oksigjen Si burim i pastër rrjedh nga qielli i shpirtit Fjala është liri dhe oksigjen thith Në energji e kthen me forcën e shpirtit. Liria e fjalës çliron mendimin Gjuhën e thellë të ndjenjave të shpirtit

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.