Pyetjet e reja

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

- A mendoni se do të ketë koalicion PS-PD, pas zgjedhjeve të 25 qershorit?

- Çudi është të ndodhi ky koalicion por nuk duhet të jemi të habitur nëse ndodh pasi dihet që politikanët tanë janë tepër të etur për pushtet e ndërrojnë krah sa hap e mbyll sytë. Julian

- Nuk e kam menduar kurrë që mund të bëjnë koali- cion bashkë PD me PS e nuk ka për të ndodhur kurrë pasi votuesit shqiptar nuk do e falnin një gjë të tillë. Drilon

- Do ishte mirë të ndodhte ky koalicion por dhe keq pasi s’do kishte një opozitë të denjë ose për të mos thënë që s›do kishte më opozitë e më mirë që mos të ndodhi ky koalicion. Anxhela

- Çfarë nuk pret prej politikanëve tanë të lëkundur, ndaj dhe ky koalicion nuk është çudi nëse bëhet. Emir-

- Nëse do merrja vesh që një shok më do nuk do i ndërprisja kontaktet me të por do e sqaroja që mund të jemi thjeshtë shokë të mirë dhe kaq. Megi

- Nëse do merrja vesh që një shoqe më do unë do e pranoja për të dashur nëse do kisha pëlqim për të. Silvens

- Unë jam e fejuar dhe normalisht që do e largoja nëse një shok do të më shprehte dashurinë e tij për mua është mëse normale që t’a largoj. Flavja

- Nga shoqëria që kam më ka ndodhur pak raste kjo lloj situate edhe i kam sqaruar e kemi qëndruar shok të mirë pasi një shok nuk e shoh dor kurrë me sy tjetër. Eda

- Nëse do kisha dhe unë pëlqim për shokun që do më shprehte dashurinë e tij për mua do e pranoja si të dashur është mëse normale. Arta

- Nga një shoqëri e mirë

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.