Faqe nga ditari i Lali Erit: Saimir Tahiri është kopjac

Intervista - - HUMOR -

U sa i lodhur jam. I dërrmuar fare. Kam ngritur pesëdhjetë fëmijë në krahë, sot. Po sa të rëndë ë janë. Më këputën krahë ë këta prindë ë mos e bëfshin pikën e hajrit.

Shkova andej nga Kashari, ë thua ti, ditar, dhe inagurova një kënd lojrash. Ishin mbledhur gjithë ata veteranë aty. Ju ndrinin sytë nga gë ë isha unë më atë ngjarje të shënuar. MOS E MERR NI SER IOZ ISH T, MI! LUTE JU partisë. Bënin garë kush e kush të me puthte me shumë.

Me ka gjetur belaja me puth as të puthin. Më lënë nga një - lëshonte. Unë beja të ikja, ai më - gohesha prej tij, se edhe tani pas 7 orësh, bashkë me atë ti

paska vjedhur një 10 mijë lekshe.

A mos e bëfsh pikën e hajrit, o zagar! Po mua më gjete të me vjedhësh ti. Po ik o lango, vidh Saimir Tahirin. Apo nuk ta mban ta vjedhësh atë, se ka lidhje me kriminelë.

ë ra llafi te Saimiri. Ka ë është më i zoti se unë dhe se Rama do ja shesë atij partinë. Broçkulla. Sa të jem unë, lesh ka për të marrë ai. Ta shikojë më syza partinë. Ja thashë edhe kur e takova para disa ditësh. “Viji mirë syzet dhe shiko realitetin. Partia më takon mua”, i thashë. Më pa me inat. Më plasi mua se më shikon me inat ai. Vetem Edi mos të më shikojë me inat, pa nga te tjerët nuk ma ndjen. Unë s’pyeta kur më shikonte me inat ë fundja një mjaftist isha, jo më të pyes tani. E ke parë ë Saimiri ka he ëto kohë? E di përse nuk i vë shpesh?! Për të treguar në ë është ë me syze ngjante më i madh në moshë ë ta gënjejë miletin, me rinine e tij. Lesh ka për ta gënjyer. Sado i ri të duket ai, unë ja kaloj. Pse kot vesh përherë jelek dhe bluza sporti unë?! Pikërisht pra, ndaj vesh. Që njerëzit të me shikojnë si një i ri plot energji.

ëparë. A po: Te ata fëmijë ë i marr në krahë. M’i kanë bërë brinjët copa. Më dhemb gjithë trupi. Duhet të dal mesër dhe të bëj ë të luftohet mbipesha te fëmijët, se ndryshe s’do e kem të gjatë. Kam filluar tani përzgjedh fëmijë ë ngre në krahë. Para tre ditesh psh ngrita një kinez të vogël. Kanë lezet ata. 10 kile janë edhe kur rriten bëhen burra. Jo si keta fëmijët tanë ë 10 kile ju peshon vetëm koka.

ë kam Arjolën dhe më bën masazh, se do isha katandisur ulok. S’do ngrihesha dot nga vendi nga dhimbjet. Më lanë pa bërë edhe punë të tjera. Po ta them në konfidencë, o ditar. S’kam takat te bëj as gili- vili me gruan, se jam i dërmuar nga mesi. Vetëm sot kam ngritur mbi dy tonë peshë të gjallë ë ngre e pakta 50 fëmijë në ditë. O po jam dërrmuar fare nga kockat. Po ç’të bëj?! I ka puna këto. Po nuk ngrita fëmijë, më çon zgupthi votuesi më treguar finok me këtë milet.

Ka filluar edhe Saimiri të mgre fëmijë tani. Yyyy kopjaci ka për t’ia dalë. Unë e kam të Ja me thuaj ti mua o ditar, kush është më i mir, origjinali, apo kopja? Origjinali është, pra. Dmth unë.

Nuk ma merr dot partinë Saimiri, jo 10 fëmijë të ngreje, por edhe sikur të ngrejë gjithë fëmijët e Kombinatit. Ai do ngrejë 100, unë do ngre 101. Ai 10 mijë, unë 10 mijë e një.

në të ardhmen më ka zot mua.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.