Si ke zemrën ta bën Zoti!

Intervista - - SHOWBIZ -

Fabjola Kuburi:- Gëzim, si lindi kënga të ty?

E kam pasur ëndë ë kur isha i vogel pastaj e kemi edhe si trashëgimi. Ka kënduar gjyshi, babai e kështu tek unë, e shpresoj edhe tek djali im i vogël.

- Emocionet të japin nxitje për të kënduar apo kënga të jep emocion?

- Kënga më jep emocion, më gjithë do donin të ndienin, mirësinë - sinë e shpirtit.

- Çfarë do të thotë për ty te jesh këngëtar?

- Do të është pasion i shpirtit tim, është përmbushja e jetës time.

- Na përmend disa nga këngët e tua më të suksesshme?

- Për mua të gjitha janë shumë të bukura por do pritur jashtë mase mirë nga publiku “Jam krenar për ty Malsi”

“Zemra e Nanës”, “O Zot Faleminderit”, “Jetoj për ty”, “E ban Zoti mirë”,”Si ke zemrën ta bën Zoti”

“Me Ty m’gzohet zemra”, e shumë të tjera…!

- A mendon se ke gjetur pritjen e duhur nga publiku?

- Po, më presin dhe më kanë pritur shumë shumë i ftuar, në koncerte apo evente të ndryshme, gëzime familjare, më kanë pritur jashtëzakonsiht mirë.

- Si e përshkruan veten ti, në tregun muzikor shqiptar?

- Jam vetvetja, thjesht vetvetja, ky kam dashur të jem dhe ky jam.

- Ku e shikon veten pas 10 vjetësh?

- Aty ku ta ketë shkruar Zoti, aty ku kam ëndrrën, me muzikën gjithmonë pranë meje.

- A ka rregulla të caktuara për të pasur sukses në art?

- Rregullat i vendos vetë artisti se çfare roli do të zgjedhë në atë ç’ka kërkon, nuk është se ka ndonjë lloj vështirësie.

- A mund të thuash që 2017 edhe pse jemi vetëm në mes të vitit, është një vit i suksesshëm për ty?

- Po, po, ky vit vërtet ka shpresoj të jetë kështu deri në fund të tij.

-Sa koncerte ke realizuar deri tani?

- Kam realizuar rreth 40 koncerte në Europë deri ë në 2010 kur kam nisur edhe t’i përkushtohem muzikës dhe të them të vërtetën jam shumë i kë

- Thuhet që njeriu është pjesë e këngës, si mund të jetë një gjë e tillë?

- Me anë të këngës ti - lodi.

- Nëse për një arsye të fortë do të duhej të lije këngën, do ta bëje?

- Nëse do ishte për ndonjë arsye të fortë, të jashtëzakonshme më saktë, ndoshta. Për arsye të tjera jo, sepse muzikën e kam jetë, e kam motiv për të ecur përpara.

- A është familja është pika jote e dobët?

- Si po, familja është pika ime e dobët por edhe ajo e fortë. Kam patur një mbështetje të jashtëzakonshme nga familja ime për të ndjekur dhe realizuar ëndrrën t ime . Falendërimet për ata janë pa fund.

- Kush të ka mbështetur gjatëe këtyre viteve?

- Nuk mund të lë pa për më kanë dhënë edhe shtysë edhe më kanë mbështetur në rrugën time, Shkëlzen Delija dhe Vitor Kola.

- Të është dashur të

- Vetëm kohë dhe vullnet. Ia ka vlejtur 100%.

- Ke realizuar shumë deri tani, a të ka ngelur diçka që ende e ke në synim por që se ke arritur?

- Kam ende synime për të arritur, kam ende shumë rrugë për të bërë. Deri tani kam synuar i kam realizuar. arrij edhe në të ardhmen.

- Ti ecën me plane afatshkurtra apo afat gjata?

- Varet, bëj edhe plane afatshkurtra dhe afatgjata. Duhen të dyja edhe pse afatgjatat nuk para reali

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.