Marjusi dhe Enida: Në BBA s’ka dashuri

Intervista - - SHOWBIZ -

Ata hynë në Big Brother me ide të qarta dhe të sipas tyre ata duheshin dhe dashuria do triumfonte por duket se BBA, nuk ka qenë vendi i duhur për të triumfuar kjo dashuri. Ne do të mësojmë më tepër rreth jetës së tyre dhe aventurë në Big Brother.

Enki Braçaj:- Ju keni qënë një nga çiftet që keni pasur më së shumti partneritet, kjo për faktin se keni shumë kohë bashkë dhe e njihni mirë njëri-tjetrin. Çfarë mendoni se ju penalizoi që sot ndodheni jashtë shtëpisë së Big Brother?

Marjus dhe Enida:- Të tregohemi pak egoistë: Ishim - druar atje brënda. Ndoshta na ishim prindër dhe gjatë gjithë kohës mendonim për vajzën.

-Ju jeni shprehur shumë kishte karakteri juaj, ndryshe nga personazhet e tjerë, duke qënë se ju i kishit parë përpara se të hynit?

- Ne jemi shumë besnikë - jnë, bëhemi shpejt pjesë e lojërave, nuk debatojmë për gjëra të vogla dhe përshtatemi lehtë me çdo lloj ambjenti. Duke e parë nga jashtë menduam se këto veçori mungonin te banorët.

- Në klipin hyrës ju keni dashuria triunfon. Pse nuk

- Deklarata është bërë sepse ishte “Love Edition” por në ambjentin ku shkuam nuk kishte si të triumfonte dashuria.

- Si ju duket tani që jeni të njohur në sytë e publikut?

Enida:- Ne jemi njësoj por shikimet e njerëzve janë ndryshe. Është mëse normale, duke pasur parasysh të gjatë në sytë e publikut 24 je pak më shumë në vëmendje. -Tashmë keni takuar miqtë dhe familjarët, besoj apo jo? Çfarë mendimi kanë ata për lojën tuaj?

- Na kanë përgëzuar dhe familjarët janë ndjerë shumë ndyshoi karakterin por ishim të njëjtë si jashtë. Noshta kjo - he.

- Me cilin nga banorët do të mbani mardhënie miqësore ose më saktë me cilin nga banorët mendoni se krijuat miqësi që ia vlen ta mbani?

- Me çiftin Eli-Ambra dhe Musa-Dona, janë njerëz - munikojnë pa cënuar njeri edhe kur kanë diçka për të diskutuar.

-Fakti që nuk keni pasur debate ju ka krijuar këtë mendim?

me Ambrën dhe Elin na bënë të mendojmë se do ti kemi - ket Musës dhe Donës, ne na - në raport me ne.

- Kush mendoni se është më fallso nga banorët?

- Elisona-Donald, sepse nuk kishin një mardhënie stabël dhe Fiorentina, sepse

- A besoni ju te martesa e Danielit dhe Fotinisë?

- Mendojmë se është ve

-Jeni prindër të një vajze. A ju ka ndjekur ajo dhe si reagoi kur ju pa ne shtëpi?

-Na ka ndjekur mjaftueshëm pasi është edhe në çerdhe. Sapo na pa mori menjëherë lodrat e preferuara dhe na ftoi të luanim. E kishte marrë malli shumë dhe në jashtëzakonisht shumë.

-Besoj keni mnarrë edhe vlerësimë nga publiku, sms, komplimente live. Cili ka qenë komplimenti më i bukur që keni marë?

-Komplimenti më i vajza jonë, e cila kur ne e pyetëm se si ishte mami dhe babi në Big Brother, ajo e entuziazmuar tha:” Yll, yll,

- Shumë e dashur përgjigjja juaj. Po kritika?

- Fatmirësisht deri tani nuk ka patur, gjithsesi edhe kritika ka vendin e saj dhe ne jemi të hapur për kritika. Askush nuk është perfekt dhe kritikat na bëjnë njerëz më të mirë.

- Nëse do t’ju jepej edhe një herë mundësia për të rihyrë në shtëpi A do të pranonit? - Çfarë do të kishit bërë ndryshe?

- Nuk e dimë se çfarë do kishim bërë ndryshe por një gjë është e sigurtë dhomën “Vënd për dy” nuk do ta kishim përdorur.

- Tashmë që i jeni kthyer jetës së përditshme, çfarë plani keni në vazhdim?

- Nuk e dime pasi jemi në por kur të vendosim ju do e merrni vesh.

-Faleminderit për intervistën dhe për ta mbyllur çfarë mesazhi keni per ndjeksat/fansat tuaj?

- Faleminderit edhe ju për intervistën. I falenderojmë të gjithë për mbështetjen dhe urojmë mos t’ju kemi zhgënjyer.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.