Rakela vret Ivanin

Intervista - - TELENOVELA -

nëse Ivani ka futur ndërmarrjen e tyre në biznesin e tij. Ai zemërohet me Kristobalin dhe më pas me Blankën, pasi merr vesh e Ivanit. Adriano i tregon Blankës dhe Salvadorit se ende ndjehet i joshur nga Rakela. Eduardo anulon dasmën me Marianën dhe i thotë asaj se do të bëjë një provë ADN-je. Mariana është da të afrohet me të, por ai refuzon.

Hugo i thotë por ajo e këshillon të mos i thotë gjë asaj. Adriano i tregon Domingos se Valentinën me Rakelën.

Ivani kërcënon Rakelën dhe Eduardon dhe ajo e helmon duke i thënë se e dashuron. Ajo kujton se ai ka vdekur, por ai është ende gjallë. Eduardo i ofron Blankës të bindë të ëmën ta lërë të ikë, por ajo këmbëngul se do ta fusë Rakelën në burg. Kristobali merr vesh se e ëma është në dijeni në thotë këtë edhe Katalinës. Ajo merr vesh se i vëllai, Diego, ka vrarë veten. Rakela i thotë Marianës se ka vrarë Ivanin dhe se duhet të dyja bëjnë plane bashkëpunimi, por kur shkojnë atje, shohin se Ivani ende s’ka vdekur. Rakela revole. Rakela pyet atë se Mariana përgjigjet se nuk është e sigurtë, por nëse është vajza e Ivanit, ajo do të trashëgonte pasurinë e madhe të tij. Rakela i thotë Marianës se do të përdorin vrasjen e Ivanit kundër Blankës. Mariana i telefonon Simonës dhe i thotë se i ka lënë takim me një paguajë shumë për të.

Horhe vendos të lërë punën në ndërmarrje për të ndjekur ëndrrat për t’u bërë piktor. Ramoni ven Katalinën. Eduardo i thotë të bijës se nuk do të martohet me Marianën dhe ajo kujton se fajtore është Blan- ka dhe i thotë se e urren atë. Kristobali përballet me të Ndërkohë Blanka i telefonon Ivanit, por në telefonin e kërcënon. Kjo e fundit ble edhe Huanitën, ekonomisten e Ivanit. Më pas ajo nga shtëpia e Ivanit.

Simona shkon në hotel dhe Mariana i hedh ilaç gjumi në gotën e shampanjës. Atë e zë gjumi dhe kur zgjohet sheh Ivanin e vdekur në shtrat. Ndërkohë lajmëron Blankën. Simona e tmerruar i telefonon Rafaelit dhe ai shkon e gjen Ivanin atje. Rafaeli e kupton se ky është kurth i Marianës. Ata marrin Ivanin me një karrocë me rrota dhe e varrosin në një fushë të shkretë, por dikush i ndjek nga pas dhe i fotografon. Rafaeli përballet me Marianën për këtë, por ajo e këshillon të mos ndihmojë Simonën se do ta pësojë.

mbase Eduardo nuk është babai i saj dhe ajo ia thotë këtë të atit. Ndërkohë bëhet varrimi i Diegos. Klemente i thotë Katalinës se Diegon e vrau ai dhe se ai do të thotë të vërtetën për Rakelën. Blanka shkon të marrë të vëllanë, por në vend të tij i del Mariana. Ajo i telefon duhet të vijë vetëm të marrë Hugon, por Salvadori e sho me Ivanin dhe Simonën Blankës dhe i thotë të lar vëllezërit, përndryshe Simona do të shkojë në burg për vrasjen e Ivanit. Ajo i thotë se nuk po e vret vetëm të dyshojë. Blanka i thotë Salvadorit dhe Adrianos do të ikë përgjithmonë nga Akapulko. Katalina i thotë Kristobalit se Klemente do të tregojë të vërtetën dhe ai ia thotë Rakelës. Horhe i thotë të ëmës se do të largohet nga ndërmarrja. Blanka takohet me Hugon dhe Simonën dhe u thotë se do takon Adrianon dhe i thotë se Rakela ka vrarë edhe të këtë Letisian. Sipas analizës së ADN-s rezulton se Eduardo është babai i - ana vret Klementen dhe e maskon vrasjen e tij si vetëvrasje.

Blanka shkon në shtëpinë afër lumit dhe aty vjen edhe Eduardo. Ajo i thotë se do të largohet nga bëjnë dashuri. Edhe Simona i thotë Rafaelit se do të ikin dhe ai e puth. Eduardo i thotë Blankës se e dashuron. Adriano takohet me thotë djemve të saj të bëjnë analizën e ADN-së. Katalina akuzon Rakelën se i ka vrarë të atin dhe e kërcënon se do të tregojë gjithçka për të.

Rakela i telefonon Blankës për t’i thënë se duhet të ikë sa më shpejt dhe ajo i lë një letër Eduardos, ku i thotë se e do. Ajo i kërkon falje Salvadorit për këtë, por ai i thotë se do të vazhdojë ta dojë dhe ta aty ku do të shkojë.

Adriano i kërkon Edu djemtë e Rakelës së bashku, ndërsa Rakela i kërkon Kristobalit të mbajë larg të vëllezërit prej tij. Katalina i thotë Adrianos se do ta ndihmojë për të futur Rakelën në burg.

Karina sheh Blankën me vëllezërit të largohet Ramonit, bashkë me lajmin se Klemente vrau veten. Adriano ka frikë se mos e vrasin dhe kërkon të përshpejtojë takimin me djemtë e Rakelës. Ai i kërkon Rafaelit të lidhet përsëri me Rakelën dhe të punojë për të.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.