Babai i Kushit paralizohet

Intervista - - TELENOVELA -

Shami i jep para priftit - hali e takon atë afër tempullit, ai arrin t’ia hedhë edhe kësaj radhe. Disa fëmijë vijnë në shtëpinë Raizada dhe luajnë me Kushin. Aty vjen Arnavi ’i fshehë si të por është e kotë. Ai merr vesh ai është një përbindësh! Ai i bërtet Kushit, por atë e mbron Nani. Ndërkohë Shashi për por ajo largohet me makinë dhe ai merr shënim targën e saj.

- rrëzohet. Kushi thërret për ndihmë, por Arnavi kujton se është një tjetër manovër e saj. - - jnë fëmijët. Shashi telefonon për të gjetur personin të cilit i përket targa e makinës, por nuk gjen gjë. Shami dyshon për Shashin. Lavania i thotë Kushit se Arnavi do të shkojë në Nainital. Ndërkohë, Arnavi ndjen marrje mendsh lulet.

Ai rrëzohet dhe Kushi për - fon të gjithëve, po asnjë nuk dhe ajo e spërkat me ujë. Ai i kërkon një ëmbëlsirë dhe më pas e merr veten, duke i thënë asaj se i kishte rënë ni përsëri Pajalin në treg dhe e - set. Ajo e fton të pijë çaj me prindërit e saj, por dera është e mbyllur dhe ai ikën. Kushi i kërkon falje Arnavit se është me të madhe, sepse ajo lyen -

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.