që duhen harruar

Intervista - - SHËNDET -

- jnë e vijnë, sipas suksesit që kanë. dhe ato që nuk funksionojnë bien shpejt në harresë. Ndër gjashtë tendencat e mëposhtme, të gjitha kanë njohur suksesin para se të zhdukeshin nga skena. Ju me siguri që do t’i njihni ato!

Para disa vjetësh këto atlete kanë njohur një sukses të gjerë. Shojet e tyre të rrumbullakosura dhe të pasmet, duke i bërë të punonin muskujt e këmbëve. Përveç duhet t’ju ndihmonin të digjnit kalori. Megjithatë, këto efekte të tyre nuk janë vërtetuar kurrë. Firmat Sketchers dhe Reebok u dënuan për deklarata fallco dhe reklama të gënjeshtërta. 2. Pole dance Bëhet fjalë për hekurin rreth të cilit kërcejnë striptistet. Ç’është e vërteta pole dance është vërtet një gjithë muskujt e tru ushtron edhe ekuilibrin dhe kordinimin. Megjithatë, pole dance mund të jetë i rrezikshëm, pasi rëniet dhe lëndimet janë të shpeshta. Duhet pra të jesh shumë i kujdesshëm kur praktikon këtë sport, për këtë arësye tendenca për praktikimin e tij ka rënë.

3. Dieta Atkins proteinike)

Dieta Atkins konsiston në elimi - mi. Problemi këtu është se kjo dietë dhe ato proteinike në përgjithësi - vorizojnë konsumimin e mishit të proteinat, por një dietë e ekuilibruar duhet t‘i përmbajë të gjitha substancat e nevojshme (vetëm nëse ke ndonjë problem shëndetsor, si dia vënë në pikëpyetje nga mjekët dhe (dhe ato nutricionistët.

4. Rripat që masin rrahjet e zemrës

Këto rripa janë ideale për të ma - rë praktike. Gjatë një seance sporti ato mbahen poshtë veshjeve, por jetën e përditshme ato nuk mund - teligjentë dhe aplikimeve të tyre të ndryshme, por edhe orave të lidhura - pa të dalin nga përdorimi.

5. Tapeti rrotullues- tavolinë pune

është gjë e rrallë të shohësh një aparat të tillë në zyrat e ndryshme dhe shkaku është se ata nuk janë praktikë. Megjithëse mund të ecni ngadalë, është e pamundur të - saj ecjeje dhe akoma më pak të shtypësh në kompjuter, ose të shkruash një letër. Më e mirë është tavolina e punës - krevat, ideale për të marrë një sy gjumë në punë.

6. Ushtrimet e bazuara tek videolojërat

Në vitin 2008, kur doli në treg ëii Fit, të gjithë ishin të bindur se palestrave u kishte ardhur fundi. Kjo lojë e re tek ëii u lejonte përdoruesve të bënin një aktivitet sportiv «duke luajtur». Ju mund të zgjidhnit mes jogës, aerobisë, ose forcimit të muskujve. Por kjo periodë nuk zgjati vërtet. Sot është në tendencë të ecin për të çelur vezët Pokemon.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.