Poezia juaj...

Intervista - - POEZI -

Më josh ti me bukuri... Seç të pij unë pamenduar harroj emër dhe shtëpi...

Cicërojnë zogjtë në telefon, Mami, nga larg ty të urojmë, Hallet e mija as dheu s’i tret Ndonëse jam larg, në kurbet... LULJETA GJOSHA PASHOLLARI.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.