Gllejka gllejka do te pij

Intervista - - POEZI -

Si verë e kuqe sot më je Në gotën time të kam shti’. Dhe nën zë duke kënduar gllënjka gllënjka do të pi’... Kur të vë, buzëve të mija Shpirtin seç ma drithëron Dhe kështu gjer në mëngjes Pranë dhe larg meje qëndron... Sa më shumë vazhdoj të pi’ Kur shishe e gotë boshatisen... Si të dehur përqark vijmë Syri loton e shpirtërat ndizen.. Je dinake dhe kur luan

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.