Pyetje përgjigje për njeri-tjetrin

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

- Jemi me të vërtetë popull pa komplekse të tilla feja nuk ka rrënjë në familjet e shoqërisë tonë… Si mendoni?

e rëndësishme. Bukuria sh ke në shpirt. Asnjëra s’bën kanë rëndësi. Romeo

bukuria mendore por nëse pamja e jashtme nuk më - nonte për mua, kjo për sa i përket marrëdhënieve romantike. Alba

- Bukuria e brendshme është ajo të cilën e vlerësoj

- Bukuria e jashtme venitet një ditë kurse dija nuk vdes kurrë. Fjori

- Vlerësoj më shumë një bukuri mendore në kohërat

vlen pa bukurinë mendore dhe shpirtërore. Një shpirt i bukur dhe një mendje e mirë janë bukuria e një njeriu. Artur

- Duhet të kombinohen pak të dyja. Juna

- Bukuria vjen një moment dhe zbehet por bukuria mendore nuk ikën kurrë. Dhurata

- Një mendim i bukur e bën një njeri akoma dhe më

- Të dyja i vlerësoj nga pak dhe të dyja mbështesin njëra tjetrën. Ervin

- A mendoni se do të zgjedhjeve të 25 qershorit?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.