aksidenti i vëllai?

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

ërshëndetje avokat, unë që po ju shkruaj jam Sandri vëllai i të aksidentuari nga një automjet perpara tre viteve, ku nga ky aksident ai humbi jeten. Vëllai ka lenë bashkëshorten që e ka aksidentuar është shpallur fajtor nga gjykata e shkallës së parë, por çështja është akoma në gjykatë ë dua të dij nëse përfitojmë ne vellëzër, motrat e vellait tonë pasi nusja e vellait thotë që vetëm ajo pë degjuar qe ne kete rast perfiton gjithe familja. Ju lutem na sqaroni per kete problem qe po behet molle sherri mes nesh...

- Përshëndetje zoti Sandri.

Ju falenderoj shumë ë kontaktuat me rubrikën “Ju pyesni, avokati përgjigjet”. Më vjen shumë ër atë ë ju ka ndodhur, pasi keni humbur njeriun me të afërt të familjes.

Studio Ligjore “Duraj” përveç fushave të tjera është e specializuar kryesisht në fushën e dëmshpë ë rrjedhin nga: aksidentet automobilistike, mjetet e transportit ajror, detar dhe nga energjia elektrike etj.

Në rastin tuaj, duhet të dalë me vendim të formës së prerë fajtor ë ka shkakatuar aksidentitin e për pasojë vëllai juaj ka humbur jetën. Më pas mund të kryeni të gjitha procedurat e nevojshme për të përfituar dëmshpërblim nga ëria e sigurimit në të cilën është siguruar automjeti i cili ka shkaktuar aksidentin.

Personat të cilët përfitojnë në rastin konkret, janë trashëgimtarët e të ë do të thotë bashkëshortja dhe fëmijët e të aksidentuarit. Nëse i aksidentuari do të ishte i pamartuar atëherë do të përfitonin trashëgimtarët e tjerë.

Jeni i mirëpritur së bashku me bashkëshorten e vëllait për të ndjekur procedurat pranë Studio Ligjore “Duraj”. Ju faleminderit!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.