Të qeshim

Intervista - - ARGETIM -

Majami Një evropiane shkon në SHBA për pushime. Në afrohet, vë re se në penisin e tij ka një tatuazh pyet “Më fal, po pse ke shkruar Majami në penisin tënd?” . “Nuk kam shkruar Majami”, i përgjigjet ai. “Kur më ngrehet shkruan “Mirëserdhët në plazhin Majami”. Seksi dhe vdekja Këto të dyja kanë tre gjëra të përbashkëta: 1. Mund të ndodhin kudo. 2. Në fund rënkon. 3. Më pas ndjehesh si kufomë. Milingona dhe akullorja Një klient në një ëmbëltore: - Kamarier, eja shpejt këtu, kërkoj shpjegime... Gjeta një milingonë në akulloren time!- thotë shumë i bezdisur ai.

-Ah, e poshtra, bën edhe sporte dimërore!- i përgjigjet kamerieri. I çmenduri - dur tjetër dhe e pyet: - - E di? I them anekdota vetes sime dhe pak më parë Karta e kreditit Një burrë tha se i kishin vjedhur kartën e kreditit, gruaja e tij! Grindjet Shkon një burrë tek doktori dhe i thotë: - Doktor, kohët e fundit kam filluar të mpleksem pa dashje dhe vazhdimisht në sherre!

- doktori - Po, pse, ke ndonjë problem ti?! Patat e egra Dialog mes dy gjahtarëve: - - Pse? - Nuk mund të kapë dot patat e egra. Agonia Si ta mbash një budalla në agoni një ditë të tërë? - Do ta them nesër...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.