Vajza dhe kryqi

Intervista - - POEZI -

Kur e pash për herë të parë me një kryq në gushë var’... Fenë ndërova menjëherë kështu u bëra i krishterë ! Dhe si besimtar që jam përpara kryqin kur e kam... Në çdo vend të jem, ndaloj më pas lutjen belbëzoj ! E kur lutjen kam mbaruar e puth kryqin pa menduar...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.